spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

THY Kosovada 2000 kişiye iftar verdi

Seçtiklerimiz

THY’nin iftarında ,ev sahibi THY yönetim kurulu üyesi ve Başbakan danışmanı Turan Erol , Çevre Bakanı Mahir Yağcılar, Türk ve Arnavut milletevekilleri, Türkiye Büyükelçisi Metin Hürev Ünler, Türk subayları ve 2000’e yakın vatandaş hazır bulundu .

       

İftar yemeğinin ardından Erol, Kosova’da iftar düzenlemek mutululuğu içinde olduğunu belitirken, THY -nın yönetim kurulunun ve Türkiye

       

Başbakanı Recep Tayip Erdoğan’ın selamlarını iletti.

       

Erol, "2002 yıllından bu yana uçtuğumuz İstanbul – Priştine – İstanbul hattındaki uçuşların 2009 yılında 9 frekansa yüksetilmesi bu bölgeye yaptığımız yatırımların küçük bir göstergesidir. Bu pazardaki potansiyelin bugünküden daha fazla olduğuna inadığımız için bölgeye yatırımlarımız artarak devam edecetir" dedi.

       

Büyükelçi Metin Hürev Ünler savaştan hemen sonra Kosova’dan ilk uçuşları başlatan firmanın THY olduğunu ve bununla Kosova’nın dünya açılmasını sağlandığı için gurur duyduğunu söyledi.

       

Ünler,Türkiye ile Kosova’nın en kötü ve en mutlu günlerinde yanında olduğunu ve bundan böylde olacağini altını çizerek söyledi.

       

Protokol konuşmlarının ardından THY yönetim kurulu üyesi Turan Erol ,THY – plakesini Mahir Yağcılara sunudu .

       

Türkiye’den davet edilen Türk Tasavvuf Müziği orkesttrası icara ettiği müzikle hazır bulunanlara keyifli anlar yaşattı.
         

       

 

       

DHA – Turan KASAP

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika