spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

THY Eskişehir’e kadar yolcuları ücretsiz taşınacak

Seçtiklerimiz

Kütahya Belediyesi tarafından tahsis edilecek minibüs ve şoför haftanın beş günü Eskişehir Anadolu Havaalanına uçak yolcusu taşıyacak.Türk Hava Yolları (THY) ile Kütahya Belediyesi arasında sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Eskişehir Anadolu Havaalanı’ndan uçacak yolcuların Kütahya’dan Eskişehir’e kadar ulaşımları ücretsiz olarak sağlanacak. Kütahya Belediyesi önceki gün yapılan meclis toplantısında konuyu müzakere ederek karara bağladı.

       

Kütahya Belediyesi ikinci dönem birinci olağanüstü toplantısını 25 Haziran Cuma günü Belediye Kültür Sarayı Meclis Salonunda gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda Mustafa İça şu açıklamalarda bulundu, "Kütahya Belediyesi olarak THY’ye bir minibüs ile bir şoför tahsis edeceğiz. Bu minibüs hafatanın beş günü Eskişehir Anadolu Havaalanına uçak yolcusu taşıyacak."

       

Kütahya Belediye Meclisinin, 07 Haziran 2007 tarih ve 26545 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 5675 Sayılı Kanunun 3. Maddesi gereği, 03.07.2005 tarih ve 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesine eklenen fıkra uyarınca, ekli gündem maddelerini görüşmek üzere 2. Dönem 1. Olağanüstü toplantısını 25 Haziran Cuma günü saat 20:00’de Belediye Kültür Sarayı Meclis Salonunda Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça başkanlığında gerçekleştirdi.

       

Kütahya Belediye Meclisinde ele alınan, Kütahya Belediyesi ve Türk Hava Yolları arasında sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kütahya Belediyesi’nin Türk Hava Yollarına bir minibüs ile bir şöför tahsis edeceği konusu Belediye Meclisi üyeleri tarafından müzakere edildikten sonra kabul edildi.

       

Konu ile ilgili Belediye Meclis Üyelerini bilgilendiren Küthaya Belediye Başkanı Mustafa İça şu açıklamalarda bulundu:

       

"Biz Kütahya Belediyesi olarak THY’ye bir minibüs ile bir şoför tahsis edeceğiz. Ancak aracın bakımını ve mazotunu THY karşılayacak. Zafer havaalanı devreye girene kadar Kütahya Eskişehir arasında bu minibus Eskişehir havaalanına uçak yolcularını ücretsiz bir şeklide taşıyacak.

       

Yolcu minibüsünün üstüde THY reklamları ile kaplanacak. Kişi hava yolu ile seyahat yapmak istediğinde herhangibi bir zorlukla karşılaşmadan bu minibüs ile uçağına uçağına ulaşabilecek.

       

Bu uygulama Eskişehir’de bulunan Anadolu Havaalanı kapsıyor. Bu taşıma işlemi hafta içinde yapılacak olup haftanın 5 günü gerçekleştirilecek" şeklinde konu ile ilgili detaylı açıklamalarda bulundu.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika