THY’nin sponsoru olduğu İngiliz Manchester United ile İspanyol FC Barcelona takımları, kamp yaptıkları ABD’de bir turnuva kapsamındaki hazırlık maçında biraraya gelecek. Washington’da gerçekleşecek maçın sponsorluğunu Türk Hava Yolları (THY) yapacak.
Yaz kamplarını ABD’de geçiren Manchester United ile FC Barcelona takımları, US Tour turnuvası ile futbolseverlerle buluşacak. İki dev, Barcelona’nın galibiyetiyle sonuçlanan şampiyonlar ligi finali sonrası ilk kez, Türk Hava Yolları’nın ”Presenting Sponsor” olduğu maçla futbolseverlerin karşısına çıkacak. Maç, ABD’de Washington FedExField’da, 30 Temmuz saat 19.00’da oynanacak. Turnuvayı kazanacak takıma kupası, Türk Hava Yolları’nın da marka elçisi olan Amerikalı basketbolcu Kobe Bryant tarafından kupa takdim edilecek.
Manchester United ve FC Barcelona’nın, 30 Temmuz’da birbirleriyle yapacakları maç dışındaki maç tarihleri şöyle:
Manchester United:
23 Temmuz Soldier Field, Chicago/Chicago Fire
27 Temmuz Red Bull Arena, New Jersey/MLS All-Stars
Barcelona:
3 Ağustos Miami Sun Life Stadium/Chivas
6 Ağustos Dallas Cowboys Stadium/Club America
Türk Hava Yolları, FC Barcelona ve Manchester United ile imzaladığı sponsorluk anlaşmalarıyla, bu iki kulübün resmi sponsoru (official partner) ve resmi havayolu taşıyıcısı.




