spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

THY’den NASA’ya ilginç mesaj!

Seçtiklerimiz

NASA Tarafından uygulanan proje Plüton’a ulaşmayı ve yüzeyinde çeşitli araştırmalar yaparak Dünya’ya göndermeyi hedefliyordu. Dünya’dan uzaya gönderilen New Horizons 14 Temmuz günü öğlen saatlerinde toplam 9.5 yıllık yolculuğunun ardından Plüton’a ulaştı. Uzayın keşfine yönelik çok önemli bir gelişme olarak nitelendirilen proje bütün dünyada heyecan yarattı. Saniyede 14 kilometre hızla ilerleyen New Horizons Plüton’un 12 bin kilometre uzaktan çektiği bir fotoğrafını da dünyaya gönderdi.

THY’den NASA’ya ilginç mesaj!

İnsanlığın Plüton’a ulaşması ve ilk fotoğrafın geldiği anlarda Türk Hava Yolları resmi twitter hesabı üzerinden ilginç bir mesaj yayınladı. NASA’nın resmi twitter hesabını da etiketleyerek  "9.5 yılda sadece Plüton’a mı uçtunuz? Türk Hava Yolları sadece bugün dünyanın 276 noktasına ulaştı" şeklinde bir mesaj paylaşıldı. Mesajla birlikte yayınlanan kısa video’da ise "dünyayı seviyoruz" mesajı vardı.

Takipçiler bu mesaja tepki gösterdi!

Yayınlanmasının ardından mesaja takipçiler tarafından tepkili cevaplar verilmesi ise dikkat çekti. Kimi kullanıcılar sayfayı yöneten sosyal medya uzmanlarını istifaya davet ederken çoğu takipçi paylaşılan mesajı küçük düşürücü bulduğunu ifade etti.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika