spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

THY’den Chelsea’ye 38 milyon dolar!

Seçtiklerimiz

 Anlaşma için yıl başından beri   Chelsea ile pazarlık ypan THY, 25 milyon sterlini (38 milyon dolar/87 milyon lira) gözden çıkarttı. Ancak henüz el sıkışmayan Chelsea, THY’nin fiyat arttırmasını istiyor.

 

Eğer fiyatı kabul ederse forma sponsorluğu konusunda Arsenal ve Liverpool’u geride bırakacak olan Chelsea, yine de Chevrolet ile yıllık 53 milyon sterline anlaşan Manchester United’ın arkasında kalıyor. Zirveye oynamak isteyen kulübe yakın bir kaynak olan Chelsea-Talk adlı site Chelsea kulübünün büyük bir ihtimalle THY’yle  sözleşme imzalamayacağını ve daha fazla fiyat veren bir şirketle anlaşmak istediğini yazdı.

 

Forması hazırdı

 

 Habere göre, Chelsea’nin daha önceden sponsorluğu bulunan Amerikan Delta Havayolları, kulübün gelecek sezonki forma sponsoru olabilir. THY ise gelecek yıl yan sponsor olarak Chelsea’nin destekçisi olacak. Ancak 30 milyon sterline Delta ile el sıkıştığı iddia edilen kulübün mali raporlarında bu anlaşma görünmüyor. “Maviler” adıyla tanınan Chelsea’nin mavi-beyazlı formasına, Aralık ayında başlayan müzakerelerle 2015-2016 sezonunda Türk bayrağı kırmızısı da eklenmişti. Kendi sahasında giyilecek mavi ağırlıklı formanın kolları ve boyun bölgesinde kırmızı şeritler dikkat çekiyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika