spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Thy Ailesinin Bir Parçası Olmaktan Mutluyum

Seçtiklerimiz

Türk Hava Yolları’nın (THY) Business Class yüzü seçilen tenisin bir numaralı ismi Caroline Wozniacki, THY ailesinin bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

       

Reklam çekimleri öncesinde basına tanıtan Danimarkalı tenisçi, "THY, dünyanın her yerine uçuyor. Hizmetleri de çok iyi, THY ile çalışacağım için çok sevinçliyim." dedi.
         

       

Uluslararası marka bilinirliği çalışmaları çerçevesinde spesifik çalışmalara ağırlık veren THY, bayan tenisinin bir numaralı ismi Caroline Wozniacki ile anlaştı.

       

3 yıl boyunca reklam filmleri ve halkla ilişkiler etkinlikleri ile Türk Hava Yolları’nı temsil edecek olan tenisçi THY’nin satış ve pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu ile basın mensuplarının karşısına çıkan Caroline Wozniacki, THY’nin bir parçası olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

       

Wozniacki, "2006 yılında Türkiye’ye gelmiştim. Çok güzel anılarım var burada. Şimdi THY için geldim. THY ailesinin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum. Reklam çekimlerinin başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum." Dedi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Caroline Wozniacki, THY ile çalışmayı kabul etmesinin nedeni olarak, "THY çok iyi bir havayolu şirketi. Sevdiğim markalarla bu tür ilişkiler kurmayı seviyorum.

       

THY her yere uçuyor. Bu benim için çok önemli." dedi. Neşeli olduğu gözlenen genç tenisçi, "THY ile çalışmak benim için önemli bir deneyim olacak." dedi. Caroline Wozniacki, basın toplantısının ardından THY uçağı ile birlikte basın mensuplarına görüntü verdi.

       

THY’nin satış ve pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu, THY’nin büyümeye devam ettiğini belirterek, kısa vadede 20 adet uzun menzilde uçacak geniş uçak alacaklarını belirtti.

       

Marka bilinirliğini arttırmak için tanınan yüzlerle çalışmayı kararlaştırdıklarını aktaran Çizmecioğlu, "Ünü basketbolcu Kobe Bryant ile çalışmaya karar vermelerinin nedeni THY Amerika kıtasında daha iyi tanıtmak, bilinirliğini arttırmak." dedi. Çizmecioğlu, bir soru üzerine Barcelona ve Mancester United sponsorluğu ile elde dilen gelişme ve doluluk oranını ölçülmesinin güç olduğunu ancak, geçen yıla göre yüzde 4’lük bir doluluk artışı elde edildiğini söyledi.

       

Artışın bir nedene bağlı olarak ölçülemeyeceğini vurgulayan Çizmecioğlu, "Bu sponsorlukların bilinirliği arttırdığı kesin." dedi.
         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika