spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Thomas Cook uçağını, cehenneme çevirdiler

Seçtiklerimiz

Manchester’dan Las Vegas’a kadar süren yolculukta, 10 kişilik bir genç grubu “Bekarlığa veda” partisi adı altında uçağı cehenneme çevirdiler.

Uçakta bekarlığa veda partisi  yapmak isteyen 10 yolcu, Thomas Cook yolcu çağında rezalet çıkarttılar. Görgü tanıklarının verdiği ifadelere göre, kabin için pisliğe çeviren, kabin ekibine kötü davranan ve yolcuların üzerine içki dökerek kahkaha atan 10 kişilik grup, Manchester’dan Las Vegas’a gidene kadar tam bir rezalet yaşattılar.

 
Yaşanan şok edici olayda bir çok yolcu endişelendi. İki engelli yolcunun bakıcısı grubun utanç verici davranışlarına katlanmak zorunda kaldıklarını bildirdi. İsmini vermek istemeyen bakıcı, grubun aşırı şekilde içki içip bağırdığını ve kabin ekibine çok kötü davrandığını söyledi.
 
Koridoru kapatıp engellemek, diğer yolcuların üzerine alkol dökmek, küfürler, ekibi tehdit, kabini çöplüğe çevirmek uçuşta cehennemi yaşattı. Başından sonuna kadar 10 saat bir rezalet yaşadıkları için şikayetçi olanlar çok.
 
Manchester Evening News’a göre; uçak Nevada’ya teker koyduğu anda durum değişti ve güvenlik ekibi uçağa geldi.Grubun diğer üyeleri dönüş yolunda alkol almayacaklarına dair bir form imzaladılar.
 
Thomas Cook seyrek karşılaşılan bir durum olduğunu kabul ediyor ve yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu belirterek özür diliyor.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika