spot_img
spot_imgspot_img
26.8 C
İstanbul
Cuma, 26 Temmuz 2024

THK Nizip Şube Başkanı İSTİFA Etti

Seçtiklerimiz

Türk Hava Kurumu Gaziantep Nizip Şube Başkanı Halil SAĞIR; THK Genel Başkanı Kürşat ATILGAN ve Genel Sekreter Salim KAYA’nın anlamsız ve tutarsız davranışlarından dolayı istifa etti. Genel merkez tarafından üç yıl boyunca sahipsiz ve desteksiz bırakıldık. Her yıl düzenli yaptığımız uçurtma şenlikleri ve diğer tanıtım etkinliklerin de sadece AFİŞ talebimiz olmasına rağmen hiç destek alamadık. Bir AFİŞİ dahi kendi şubelerine çok gördüler.

Maalesef bir çok şubemiz de bizler gibi sahipsiz bırakılmıştır.

 

Türk Hava Kurumu Gaziantep Nizip Şube Başkanı Halil SAĞIR; Başkanlığım süresince çok güzel yarışmalar, şenlikler ve etkinlikler düzenledik. Taraflı tarafsız yaptığımız tüm faaliyetlerde Nizip ve Nizip halkının gönlünde yer aldık, Mülki amirler ve müdürlerinin takdirini kazandık. Çok zor ve imkansız şartlar da kurumumuzun bayrağını NİZİP’te dalgalandırdık. Atamız Gazi M.Kemal Atatürk’ten kalan son nadide kurumumuza hizmet etmekten gurur ve mutluluk duydum ve çok güzel başarılı işlere imza attık.

Fakat genel merkez söz vermesine rağmen tüm etkinliklerimiz de, diğer şubeler gibi bizleri de hep yarı yolda bıraktı. Malumunuz 13 – 14 Ekim 2018 tarihinde THK 45. Genel Kurul olmasına rağmen yapılan haksızlıklara ve baskılara dayanamayıp istifa etmek zorunda kaldım. Umarım bu haksızlığa ve duyarsızlığa baş kaldırışım neticesinde verdiğim istifa dilekçem diğer şubelerin gelecekte sesi ve nefesi olur, dedi.


İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika