spot_img
spot_imgspot_img
12.9 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

THAI VE SİNGAPUR HAVA YOLLARI Yeni Stratejik Ortaklık Oluşturmak İçin Mutabakat Bildirisi İmzaladı

Seçtiklerimiz

Thai Airways International Public Company Limited (THAI) ve Singapore Airlines (SIA), yeni bir stratejik ortaklık oluşturmak için bir Mutabakat Bildirisi (MoU) imzaladı.

Bu, hava yollarının kademeli olarak birbirlerinin seferlerinde daha kapsamlı codeshare uçuş yapmasına ve müşterilerine daha fazla seçenek ve değerin yanı sıra daha fazla fayda ve gelişmiş bir seyahat deneyimi sağlayan geniş kapsamlı ticari işbirliğini keşfetmesine yol açacaktır.

İlk aşamada, THAI ve SIA, Singapur ve Bangkok arasındaki uçuş hizmetlerinde birbirlerinin seferlerinde ortak uçuşlara başlayacak. THAI ayrıca gerekli onaylara tabi olarak 2023 ilk çeyreğine kadar SIA’nın Güney Afrika’da Cape Town ve Johannesburg; Kanada’da Vancouver’ın yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri’nde Houston, Los Angeles, New York (John F. Kennedy Uluslararası Havaalanı ve Newark Liberty Uluslararası Havaalanı), San Francisco ve Seattle seferlerinde karşılıklı codeshare uçuşlara başlayacak.

Tayland ve Singapur’un yanı sıra Avrupa, Hindistan ve Güney Batı Pasifik rotalarındaki noktaların artan hava bağlantısını desteklemek için her iki hava yolunun ağındaki noktalara ek ortak uçuş düzenlemeleri araştırılacak.

Singapur Hava Yolları CEO’su Goh Choon Phong şunları söyledi: “SIA ve THAI uzun yıllardır yakın bir ilişkiye sahip ve bu kapsamlı anlaşmayla bu bağı güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Her iki hava yolunun da sadık müşteri tabanının yanı sıra Güney Doğu Asya ve dünya çapında kapsamlı operasyonları var.

Bu, ilgili uçuş merkezlerimizin büyümesini desteklemek ve müşterilerimiz için seçenek ve hizmetlerimizi geliştirmek için bir kazan-kazan fırsatıdır.”

THAI İcra Kurulu Başkan Vekili Bay Suvadhana Sibunruang şunları söyledi: “THAI ve Singapur Hava Yolları uzun vadeli bir ilişkiyi paylaştı ve iki hava yolu arasındaki bu işbirliğinin Tayland, Singapur ve ötesi arasındaki yolcuların talebini karşılayacağından çok memnunum.

Ayrıca, THAI, uçuş ağının Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Güney Afrika, Avrupa, Hindistan ve Güney Batı Pasifik rotalarında daha fazla hizmet noktasına genişletilmesini sağlayacaktır.

Ortak uçuş düzenlemeleri, sık uçan yolcu programı, müşteri deneyimleri, yolcu salonu erişimi ve havaalanı yer hizmetleri dahil olmak üzere çeşitli hizmet alanlarında müşterilerimize büyük fayda sağlayacaktır. İşbirliği, her iki hava yolunun da Star Alliance üyesi olarak ağlarını güçlendiriyor.”

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika