spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Tatca’dan Orhan Birdal’a Plaket

Seçtiklerimiz

DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Karakan ile sektör temsilcilerinin katıldığı  gala yemeğinin açılış konuşmasını yapan TATCA Anakara Şube Başkanı Sinan Yıldız, “Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayarak onurlandıran herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

TATCA Genel Başkanı Birol Bilgin ise, “Türk sivil havacılığının son 10 yılında büyük hava trafik artışı yaşanmıştır. Hava trafik kontrolörlerimizde hava trafiğinde yaşanan artışa uyum sağlayarak büyük başarı elde etmişlerdir. Kendi özlük haklarımızla ilgili son dönemlerde ciddi çalışmalar oldu ve bundan dolayı Sayın Bakanımız ve Genel Müdürümüze teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Gala yemeğinde katılımcılara konuşma yapan DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, TATCA Ankara Şubesinin 20. Kuruluş yıldönümü ve Dünya Hava Trafik Kontrolörleri Günü nedeniyle böyle bir gecede bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifa etti. Hava Trafik Kontrolörlüğü mesleğinin ulvi bir görev olduğunu söyleyen Birdal, “Şuan da bizler burada bulunurken yüzlerce arkadaşımız görevlerinin başında havacılık sektörüne hizmet vermektedirler. 1 milyon kilometrekare hava sahamıza hizmet veren arkadaşlarımız özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum. Artan hava trafiğine karşı bizlerde hava trafiğinin yönetiminde önlemler almaktayız. 2003 yılında hava trafik kontrolörü sayımız 600 civarındaydı. Şimdi ise 2 katına ulaştı ve 1200 kişiye yaklaştı. Bu güzel ve özel görevi başarıyla yapan tüm arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından günün önemine binaen TATCA Genel Başkanı Birol Bilgin tarafından Genel Müdürümüz Orhan Birdal’a plaket takdim edildi. TATCA Ankara Şubesinin kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen personellere de Genel Müdürümüz Orhan Birdal plaket verdi.

Dünya Hava Trafik Kontrolörleri Günü ve TATCA Ankara Şubesinin 20. kuruluş yıl dönümü Gala yemeği, yaş günü pastasının kesilmesi ve müzik gösterileri ile son buldu.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika