spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
İstanbul
Pazar, 19 Mayıs 2024

Sunexpress’ten oyun parkı – VIDEO

Seçtiklerimiz

TÜRK Hava Yolları (THY) ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Türkiye’de ilk kez Antalya’da çocuklar için havacılık temalı oyun parkı oluşturdu. İçerisinde maket uçakların yer aldığı park, çocuklar tarafından ilgi gördü.

       

Antalya merkezli havayolu şirketi SunExpress, ‘doğup büyüdüğü’ kente bağlılığının bir ifadesi olarak, Karaalioğlan Parkı içinde Antalyalı çocuklara havacılık temalı oyun parkı armağan etti. SunExpress’in yapımını üstlenerek Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağışladığı oyun parkının açılışı Büyükşehir Belediyesi ve firma yetkilileri ve çocukların katılımıyla yapıldı.

       

SunExpress Yolcu Hizmetleri Direktörü Stella Gönültaş, firma olarak doğup büyüdükleri Antalya’ya ve Antalyalıların sosyal hayatına katkı sağlamaktan mutlu olduklarını söyledi. Tasarım ve malzemelerinin yanında maket uçakların yer aldığı havacılık temalı oyun parkının Türkiye’de ilk olduğunu dile getiren Gönültaş, ôÇocuklarımıza eğlenceli dakikalar yaşatırken, havacılık bilincinin gelişmesine de katkı sağlayacağına inanıyoruzö dedi.

       

ÇOCUKLARA ÖZEL UÇUŞ

       

SunExpress’in sektörde 20’nci yılını geride bıraktığı 2010’da kurumsal kimliğini yenilerken birçok yenilikçi uygulamayı da hizmete sunduğunu açıklayan Gönültaş, şunları söyledi:

       

Şirket bu kapsamda minik yolcuları için Çocuk Kulübü konseptiyle bir hizmet paketi hazırladı. Çocukların havacılığa ilgisini artırmak, uçaktan ve uçuştan daha fazla zevk almalarını sağlamak amacıyla hayata geçirilen hizmet paketinde; bilet kontuarlarında çocuk basamakları, yurtdışı uçuşlarında çocuklara verilen özel pasaport, bu pasaport vasıtasıyla her uçuşta toplanan stickerlarla alınabilen özel hediyeler, kabiniçi ikramda çocuklara özel hazırlanmış kutu içinde sunulan çocuk mönüsü gibi uygulamalar yer alıyor.

       

Kurdele kesilerek açılışı yapılan havacılık temalı oyun parkında canlandırılan mini havalimanında kaydıraklı uçak, pilot kabini, kule, maket uçaklar, beşik gibi oyuncaklar bulunuyor.

       

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika