spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

SunExpress’den sosyal medya’da uçuran kampanya

Seçtiklerimiz

Ağustos ayında resmi sosyal medya kanallarının lansmanını gerçekleştiren SunExpress, sosyal medyada takipçilerine avantajlar sunmaya devam ediyor.  SunExpress’in 4 Kasım Pazartesi sabah başlayacak ve 8 Kasım Cuma günü gece yarısına kadar sürecek kampanyasında, resmi facebook sayfasını beğenip, paylaşan herkes iç hat uçuşlarında anında yüzde 25 indirim kazanıyor.

Sosyal Medya’daki bütün kanallarının lansmanını büyük bir kampanya ile gerçekleştiren SunExpress, sosyal medya aracılığı ile yolcularına hem eskisinden daha yakın hem de sosyal medya kanallarını takip eden herkese avantajlar sunuyor.

SunExpress Kurumsal İlişkiler ve PR Türkiye Grup Müdürü  Serdar Alyamaç, kampanya hakkında bilgi vererek, “4 Kasım Pazartesi sabah başlayacak ve 8 Kasım Cuma günü gece yarısına kadar sürecek kampanyamızdan faydalanmak için yapılması gereken tek şey, SunExpress’in resmi facebook sayfasını beğenmek ve paylaşmak. Kampanya süresince, facebook sayfamızı beğenen ve paylaşan herkes, bütün iç hat uçuşlarımızda geçerli olacak yüzde 25 indirim anında kazanacaklar” dedi.

Kendilerini sosyal medya kanallarında takip edenlerin her zaman daha kazançlı çıktığını belirten Alyamaç, “Sosyal medya sayesinde hem yolcularımız hem biz karşılıklı olarak daha interaktif bir iletişim içeresindeyiz: Yolcularımız bize istedikleri zaman bize ulaşıp sorularını sorup cevaplarını alıyorlar, biz de onlarla direkt ve daha yakın bir iletişim içerisine giriyoruz. Bu çerçevede de bizi sosyal medyada takip eden yolcularımız bunun karşılığını alıyorlar. Bu kampanyamız da bunun en önemli örneği” dedi. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika