spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

SkyTeam Gelecekteki Üyesi Middle East Airlines

Seçtiklerimiz

Air News Times / Özel Haber

       

Müşteriler, Orta Doğu ve Batı Afrika’ya gidişlerde ve dönüşlerde arttırılmış ulaşımmdan faydalanacaklar.
         MEA’nın tam bir üye olmasını karşılamak, birliğin küresel ağını arttırma yolunda oldukça önemli bir adım: SkyTeam, dünyanın en önemli ekonomik bölgelerinden biri olan Orta Doğu’daki varlığını güçlendirmek için aktif olarak çalışıyor.
         

       

MEA, yeniden düzenleme planının bir parçası olarak modernleştirildiğinden ve havayolu yeniden yapılandırıldığından beri, müşterileri için ürünlerini ve servislerini geliştirmeye devam ediyor. Bu planın önemli unsurları, takım yenilenmesi ve yeterli duruma getirilmesi, Avrupa, Orta Doğu ve Batı Afrika ağlarındaki sıklığın arttırılması ve ürün kalitesinin ve dayanıklılığının arttırılmasıdır.
         

       

SkyTeam, yeni üyeler çekme konusunda önemli gelişme gösteriyor. 2010’da, China Eastern ve onun kardeş şirketi Shanghai Airlines, China Airlines, Garuda Indonesia ve Aerolineas Argentinas; SkyTeam’daki tam üyeliklerini onayladı. 2011 Ocak ayında, Saudi Arabian Airlines, Orta Doğu’dan üyeliğini duyuran ilk üyeydi. Bu bölgeden MEA’yı ikinci üyesi olarak eklemek, SkyTeam müşterilerine sunduğu network’u tamamlıyor ve SkyTeam’in geçen sene hız kazandırdığı devam etmekte olan küresel büyümeyi örnekliyor.
         

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika