spot_img
spot_imgspot_img
20 C
İstanbul
Pazartesi, 15 Nisan 2024

SkyTeam, Air Transport Awards 2023’te ‘Yılın İttifakı’ ödülünü aldı

Seçtiklerimiz

Küresel havayolu ittifakı SkyTeam, bu yılki Hava Taşımacılığı Ödüllerinde ‘Yılın İttifakı’ seçildi. 19 Mart Pazar günü Montreal’de düzenlenen yıllık ödüller, hava taşımacılığı endüstrisinin tüm ana kategorilerini ödüllendiren tek uluslararası ödüldür .

SkyTeam üçüncü kez bir numaralı ittifak olarak derecelendirildi ve ödül, SkyTeam’in yeni üye Virgin Atlantic’i resmen karşıladığı ay içinde geldi.

SkyTeam, Mayıs 2022’de The Sustainable Flight Challenge’ı başlatarak son 12 ayda kendisini daha çevreci hava yolculuğu için itici bir güç haline getirdi. sorunsuz, müşteriler ise Santiago de Chile ve São Paulo’da keyfini çıkarabilecekleri iki yeni küresel havaalanı bekleme salonuna sahip oluyor .

SkyTeam aynı zamanda IATA’nın havacılık endüstrisindeki cinsiyet çeşitliliğini artırmaya yönelik 25by2025 girişimini oybirliğiyle taahhüt eden ilk ittifaktır .

SkyTeam’i Yılın İttifakı olarak ilan eden Hava Taşımacılığı Organizasyonu Genel Müdürü Dr Kostas Iatrou şunları söyledi: “SkyTeam, kusursuz bir müşteri deneyimi taahhüdünün gezegeni önemseme taahhüdüyle birleştiği küresel seyahate bütüncül bir yaklaşım benimsiyor. .

Jüri üyeleri, SkyTeam’in RISE Liderlik programı ve IATA’nın 25by2025 girişimine ittifak çapında katılımı aracılığıyla havacılık endüstrisindeki cinsiyet çeşitliliğini artırma çalışmalarından da etkilendiler.”

SkyTeam CEO’su ve Genel Müdürü Patrick Roux şunları söyledi: “Küresel ağımız genelinde SkyTeam çalışanları, SkyPriority havaalanı hizmetlerinden São Paulo ve Santiago de Chile’deki yeni dinlenme salonlarına kadar daha sorunsuz bir müşteri deneyimi sunmak için her gün çok çalışıyor.

Seyahat deneyimini teknoloji aracılığıyla dönüştürmeye odaklanmanın yanı sıra, sektörümüz için daha yeşil bir gelecek yaratmak için yeni inovasyonları ve çalışma yöntemlerini destekleyen Sustainable Flight Challenge aracılığıyla müşterilerin SkyTeam ile seyahatlerini daha sürdürülebilir hale getirmek için çalışıyoruz.”

Mayıs 2022’de başlatılan The Sustainable Flight Challenge, hava yolculuğunu daha çevreci hale getirmek için yeni fikirler ve yenilikler geliştirmek üzere küresel havayollarını ortak bir misyonda bir araya getiren, sektörde bir ilk olan bir girişimdir.

İkinci meydan okuma Mayıs 2023’te başlıyor ve SkyTeam’e yakın ‘arkadaşlar ve aile’ havayollarını kapsayacak şekilde genişletildi. Katılan uçuşlar, bağımsız, çeşitli sektör uzmanlarından oluşan bir panel tarafından belirlenen kriterlere göre değerlendirilecektir.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika