spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

SKY Airlines’in 6 günlük uçuş karnesi

Seçtiklerimiz

Turizm alanında iş yapan ve geçen yılı 1 milyar euro ciroyla kapatan Kayı Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü, 15 Ocak’ta Türkiye’de tarifeli sefere başlayan Sky Airlines’ın 6 günde 149 uçuş gerçekleştirerek 9 bin 600 yolcu taşıdığını ifade etti.
       
        Antalya, İstanbul, Ankara, İzmir, Diyarbakır, Van ve Trabzon arasında tarifeli uçuşlara başladıklarını hatırlatan Görgülü şunları anlattı: “Şu an 17 uçağımız var. Yılı 1 milyon yolcu ile kapatacağız. Şu an 7 ile yapılan uçuşlara, yaz sezonunda 10 yeni şehir daha eklenecek. Yılı 20 ille bitirmeyi planlıyoruz. Antalya çıkışlı olmak üzere Hatay ve Kayseriye’de uçuş başlatacağız. Öte yandan İstanbul-Van-İran destinasyonunu da tarifelerimize eklerken Gaziantep, Bodrum, Elazığ’da yeni kentler olacak. Ayrıca yaz döneminde de Almanya’dan Anadolu’ya seferler düzenleyeceğiz” diye konuştu.
       
        12’nci uçuş bedava
        Fiyat promosyonuna girmeyi düşünmediklerini ifade eden Görgülü 26 Mart’a kadar geçerli olacak kampanya hakkında, “Biz uçurdukça puan vermiyoruz, ya da fiyatta promosyona gitmiyoruz. Kampanyayla 11 kez uçanlar tek yön, 21 defa uçanlar gidiş-dönüş bilet kazanırken, 15 kez uçanlar Adam&Eve Hotel’de  hafta sonu tatili kazanacak” diye konuştu.
       
         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika