spot_img
spot_imgspot_img
16.4 C
İstanbul
Pazar, 19 Mayıs 2024

Singapur Havayolları’ndan Yolcularına Özel…

Seçtiklerimiz

Singapur Havayolları, ülkenin 50 ’nci ilgi yıldönümünü anmak amacıyla, üç ayda bir olan bazı süre baştan başa katışıksız otomobil sınıflarında Singapur mutfağına özgü yemekler sunacak. Yolcular, Singapur ’un mükemmel aşçısı Sayın Shermay Lee ile Mrs Lee ’s Cookbook: Nonya Recipes kitabının yazarı ve büyük annesi olan Lee Chin Koon ’un tariflerine göre kesin iken geliştirilen enfes Peranakan yemekleri tatma fırsatını yakalayacak.

YOLCULAR UÇAĞA BİNMEDEN YEMEK SİPARİŞİ VEREBİLECEK

Tarihi Singapur Mutfağı, 2015 yılının Temmuz ve Eylül ayları arasında başlangıç noktası Singapur olan belirtilmiş uçuşlarda ayin edilecektir. Suite, First Grup ve Business Sınıf yolcularının, Havayolu Şirketinin verdiği “Book the Cook” hizmeti kapsamında yerleşik belli başlı yemekler arasından istediklerini önceden tertip yapı olanakları olacak.

Tarihi Singapur mutfağı, 2015 yılının Temmuz ve Eylül ayları arasında ayrılış noktası Singapur olan belirtilen uçuşlarda askerlik edilecektir. Singapur Havayolları Suite, First Sınıf ve Business Dershane yolcularının, havayolu şirketinin verdiği “Book the Cook” hizmeti kapsamında kurulu asıl yemekler arasından istediklerini uçağa binmeden önce sıra etme fırsatını yakalayacak.

“YOLCULARIMIZ EN ŞAHANE LEZZETLERE LAYIK”

Singapur Airlines Evlat ve Hizmetler Departmanı Yaşça Büyük Müvekkil Yardımcısı Alaca Karanlık Pee Teck ise “Shermay, Singapur ’un gida kültürünün korunmasına aşırı büyük katkı maddesi yapmıştır ve Singapur ’un 50. şirket yıldönümünü anmak göre uçak içi ve özel beklenti salonunda sunulan belli gida deneyimde kendisiyle birlikte çalıştığımız amacıyla çok mutluyuz.

Yemeğin bizler uygun şiddetli büyük kimi önemi vardır ve çeşitli Singapurlunun küçüklüğünden durmadan tanıdık olduğu tatlar tarihi Singapur mutfağında bulunmaktadır. Evlerinin sıcaklığını uçakta da geçim şansını dünyanın dört bir tarafındaki müşterilerimize sunduğumuz karşı aşırı mutluyuz. Singapur Medenilik Varlıklarını Tutma Yerleşik ve Havayolu Şirketi arasındaki kesin işbirliğinin bazı parçası gibi müşterilerimiz, 2015 yılının Temmuz ve Ağustos ayları arasında, Singapur Havayolları biletlerini Singapur Peranakan Müze görevlisine göstererek müzeye bedava olarak akış yapabilir ve üretken Peranakan evrimsel ve kültürü hakkında daha fazlasını keşfetme şansını yakında edebilirler” için konuştu.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika