spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Singapur Havayolları, eğitim merkezini halka açıyor

Seçtiklerimiz

25 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek olan Singapur Herkese Açık Etkinlik sırasında konuklara, Singapur Havayolları pilotları ve kabin görevlilerinin eğitim merkezinin kapılarının ardında neler olduğunu görmek için ayrıcalıklı bir erişim fırsatı sunulacaktır. Bu günlük etkinlik sabah 9’da başlayıp akşam 6’da sona erecektir. Uçuş Simülatörü, Güvenlik Eğitimi ve Kabin Görevlilerinin eğitim tesisleri tanıtılacaktır. Konuklar aynı zamanda tüm günü kapsayan karnavala katılabilir ve Singapur Havayolları’nın yıllar içerisinde gösterdiği gelişimi ortaya koyan Miras Galerisini ziyaret edebilirler.

4 ile 10 yaş arasındaki çocuklar, ayrıcalıklı çocuk kabin görevlisi deneyimine katılabilirler. 60 dakikalık bu aktivite sırasında çocuklara, ikonik Singapur Havayolları kabin görevlisi üniforması giyme, kabin görevlilerinin meşhur hizmet özellikleri  hakkında daha fazlasını öğrenme ve Singapur Havayolları A380 Business Class kabininin benzeri içinde bir ebeveyn ile canlandırma yapma fırsatı sunulacaktır.

Singapur Havayolları İnsan Kaynakları Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Singapur Havayolları Açık Hava Etkinliği ve Sanat Yarışması Komitesi Başkanı Sayın Christopher Cheng; “Ülkenin 50. Kuruluş Yıldönümünü kutladığımız ve bu doğrultuda halkımıza olanaklar sunduğumuz bu yıl, Singapur Havayolları için çok heyecan verici. Açık Hava Etkinliği ile halkın, Singapur Havayolları’nın kapalı kapıları ardında ne olup bittiğini görmesini sağlayarak onlara eşsiz ve unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyoruz” dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika