spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

QATAR’dan 3 gün sürecek inanılmaz indirim

Seçtiklerimiz

Economy Class Gidiş-Dönüş Bilet Ücretlerinde %25’e Kadar İndirim 

Business Class Gidiş-Dönüş Bilet Ücretlerinde %20’ye Kadar İndirim 

Qatar Airways, bütün dünyada 100’ün üzerine varış noktasına yaptığı uçuşlar için gidiş-dönüş bilet ücretlerine inanılmaz indirimler sunan dünya genelindeki 3-günlük indirimli satışlarına bugün (15 Kasım) başladı.

 
Yapılan indirimli satışlarda Economy Class bilet ücretlerinde normal tarifeler üzerinden %25’e kadar indirim yapılırken, Business Class yolculara bilet ücretlerinde %20’ye kadar indirim avantajı sunuluyor*.
 
İndirimli biletler 21 Kasım 2011 – 31 Mayıs 2012 tarihleri arasındaki 6 aylık seyahat dönemini kapsayıyor. Müşteriler tatillerini veya iş seyahatlerini önceden planlayıp reservasyon yaptırabiliyor. 
 
Üç günlük indirimli rezervasyonlar 15 Kasım saat 00:01’de (her bölgenin yerel saatine göre) başladı ve 17 Kasım günü saat 23:59’da (her bölgenin yerel saatine göre) sona erecek.
 
Biletler için rezervasyonlar www.qatarairways.com/tr adresi, Qatar Airways rezervasyon büroları ve seyahat acentaları aracılığı ile yapılabilecek.
 
Yolcular Qatar Airways ile Hong Kong, Seyşeller, Katmandu, Madrid, New York, Sao Paulo, Beyrut, Atina, Pekin, Muscat, Delhi, Goa, Melbourne ve uçuş ağına en son eklenen Budapeşte, Brüksel, Montreal ve Venedik dahil 100’ün üzerinde nokta arasından gezi ve iş amaçlı yolculuk  edecekleri yeri seçebilir. 
 
* Üç günlük promosyon www.qatarairways.com/tr adresinden yapılan rezervasyonlar için de geçerlidir. İndirim sadece gidiş-dönüş bileti ücretlerine uygulanır. Fiyatlara tüm vergiler ve ücretler dahildir; belirtilen fiyatlar her uçuş ve her gün için geçerli olmayabilir; bu durumda diğer şartlar ve koşullar uygulanır. 
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika