spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Pro-Am golf müsabakasının sonuçları belli oldu

Seçtiklerimiz

Profesyoneller ile amatörlerin birlikte mücadele ettiği Pro-Am müsabakasında; Ian Poulter, Türkiye Roma Büyükelçisi Hakkı Akil, İtalyan İş Adamı Ancelo Donetti ve iş adamı Bülent Göktuna’dan oluşan Avea 1 Pro-Am Golf Takımı, birincilik ödülünü kazandı

Antalya Belek The Montgomerie Maxx Royal Golf Club’da düzenlenen “Turkish Airlines Open” Golf Turnuvası kapsamında gerçekleştirilen Pro-Am Golf müsabakasının kazananları, düzenlenen ödül töreniyle açıklandı. Ian Poulter, Hakkı Akil, Ancelo Donetti ve Bülent Göktuna’nın yer aldığı Avea 1 Pro-Am Golf Takımı, turnuvanın galibi oldu.

Avea’nın da sponsorlar arasında yer aldığı ve Tiger Woods’un 5 Kasım’da Boğaziçi Köprüsü’nde atış yaparak açılışını gerçekleştirdiği “Turkish Airlines Open” Golf Turnuvası kapsamında gerçekleştirilen Pro-Am Golf müsabakasında toplam 24 takım mücade etti. Avea’nın 4 takım ile katıldığı müsabakanın birincisi ise “Avea 1 Pro-Am takımı oldu. Turnuvada ikincilik ödülünün sahibi “Genworth” isimli takım olurken üçüncülük ödülünü ise “THY 2” takımı kazandı.  

Kazanan takımlara ödülleri Avea CEO’su  Erkan Akdemir tarafından verildi. Birinci gelen Avea takımı, turnuvanın ana sponsoru THY tarafındanda ödüllendirildi.

Turnuva boyunca sergilediği başarılı performansla adından söz ettiren diğer Avea Golf Takımları’nın kadrosu ise; profesyonel golfçüler Charl Schwartzel, Victor Dubuisson, Marcel Siem’den oluşurken, amatör ekibinde ise işadamı Şevki Korkmaz, Ankara Golf Kulübü Başkanı Orhan Hallik, Hürriyet Yazı İşleri Müdürü Emre İskeçeli, İşadamı Mehmet Dora, Turkuvaz Radio TV CEO’su Selim Gülmen ve Türk golf dünyasının ünlü simalarından Feraye Çilingiroğlu, Faruk Erdoğan, Abdülkadir Esen ve İsmet Kalafatoğlu yer aldı.

Avea CEO’su Erkan Akdemir: “Tiger Woods’un İstanbul Boğaziçi Köprüsü üzerinde atış yapması, Türkiye’nin tanıtımı için başarılı bir çalışma oldu.”

Pro-AM Golf Turnuvası’nın ödül töreninde konuşan, Türkiye Golf Federasyonu Başkanlığı Yönetim Kurulu üyesi ve Avea CEO’su Erkan Akdemir, “Türkiye Golf Federasyonu olarak, 1 yıldır üzerinde çalıştığımız bu projeyle golf sporunun ülkemizde daha çok yayılması ve benimsenmesi adına önemli bir adım attık. Proje kapsamında, Tiger Woods gibi önemli bir sporcuyu da ülkemizde ağırlama fırsatını yakaladık. Woods’un ülkemizde golf sporuna dikkat çekmek için gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğe destek vermesi, turnuvanın Türkiye ayağına olan ilgiyi daha da artırdı. Bu anlamda trafik nedeniyle eleştirilse de Tiger Woods’un İstanbul Boğaziçi Köprüsü üzerinde atış yapması, Türkiye’nin tanıtımı için gerçekten başarılı bir çalışma oldu. Başta  Turizm ve Kültür Bakanlığı, Türk Hava Yolları ve Federasyon başkanımız olmak üzere, projeye destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bu tür etkinliklerin, ülkemizin adının uluslararası platforma taşınması açısından da çok değerli olduğunu dile getiren Akdemir, sözlerine şöyle devam etti: “Bu anlamda, bizim gibi güçlü telekomünikasyon şirketlerinin bu gibi uluslararası projelere destek vermeleri önemli. Biz de Avea olarak, golf gibi sporun farklı dallarına yıllardır verdiğimiz kesintisiz desteği önümüzdeki dönemde de yeni projelerle sürdüreceğiz.”

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika