spot_img
spot_imgspot_img
12.9 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Pegasus’tan müzisyenlere kampanya

Seçtiklerimiz

Pegasus Hava Yolları salgın döneminde en çok etkilenenler arasında yer alan müzisyenlere yönelik özel kampanya başlattı.

Pegasus Hava Yolları’ndan konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

“Müzik aşkı tarifsiz, Pegasus’la enstrümanını taşıman 30 Eylül’e kadar ücretsiz! 9 Haziran – 30 Eylül 2021 tarihli yurt içi ve yurt dışı tüm uçuşlarında enstrümanını ücretsiz taşıyabilirsin.

Kampanya kapsamında, 30 Eylül (dahil) tarihine kadar İç Hatlarda 50 TL, Dış hatlarda 45 USD olan müzik ekipmanı taşıma bedeli alınmayacaktır.

Müzik aleti taşıyacak yolcularımızın bu eşyaya ilişkin taşıma taleplerini Pegasus Çağrı Merkezi, Pegasus Acenteleri veya havalimanı uçuşa kayıt (check-in) bankosunda uçuşlarına ekletmeleri zorunludur.

El Bagajı ölçülerinin (55 cm x 40 cm x 20 cm) içinde kalan tüm müzik enstrümanlar için Özel Hizmet ücreti uçuşa kayıt (check-in) bankosunda ücret alınmadan işlem yapıldıktan sonra söz konusu eşya kabin içinde taşınabilir.

Kabine kabul edilecek olan maksimum eşya sayısı 1 adettir, 1 adet üzeri müzik aletlerinin uçak altına verilmesi gerekmektedir.

Boyutları El Bagajı ölçülerini aşan (55 cm x 40 cm x 20 cm) ancak uçak altına verilmek istenmeyen enstrümanlar için Ek Koltuk temin edilmelidir.

Ek Koltukta taşınacak eşyanın ağırlığı 75 kilogramı aşmamalıdır ve arka sırada oturan misafirlerin uyarı ışıklarını görmelerini engellememelidir.

Boyutu 120x40x20cm’yi aşmayan müzik aleti gibi eşyalar iki koltuk arasında taşınabilir. Boyutu 75x50x45cm’ye kadar olanlar ise koltuk üzerine konulabilir.

Ek koltuk temin edilmesi gereken durumlarda bilet satin alım aşamasında çağrı merkezi tarafından işlem yapılması gerekmektedir.

Kabin içinde taşımaya uygun olmayan enstrümanların ise özel kutusunda veya uygun bir şekilde paketlenmiş halde uçağın bagaj bölümünde taşınması zorunludur.”

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika