spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Pegasus Kuveyt seferlerini artırıyor

Seçtiklerimiz

Pegasus Hava Yolları, uçuş ağına yeni noktalar ekleyerek ve mevcut hatlarının sefer sayılarını artırarak istikrarlı büyümesine devam ediyor. Mart 2014’ten beri uçtuğu Kuveyt hattının tarifeli seferlerini artıracak olan Pegasus Hava Yolları; haftada 7 sefer olan uçuş frekansını Nisan ayında 8, Mayıs ayında 10 sefere çıkartacak ve Temmuz ayı itibariyle günde iki frekans uçuş gerçekleştirecek.

Pegasus misafirleri, Nisan ayı boyunca İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı ve Kuveyt Havaalanı’ndan Çarşamba günleri, Mayıs ayı boyunca ise Cuma, Cumartesi, Pazar günleri günde 2 sefer uçabilecekler. 10 Temmuz tarihinden itibaren de Pegasus misafirleri için haftanın her günü, günde iki sefer olarak Kuveyt uçuşları yapılacak.

Misafirler, www.flypgs.com üzerinden 234 TL’den başlayan fiyatlarla Kuveyt uçuş biletlerini alabilir ve detaylı sefer bilgilerine ulaşabilirler. Ayrıca seyahatlerini kişiselleştiren ek hizmetlerin yanı sıra Pegasus Cafe’nin pre-order seçeneği ile de lezzet dolu bir uçuş gerçekleştirebilirler.

Pegasus, Kuveyt’i 35 noktaya bağlıyor

Pegasus Hava Yolları, misafirlerini Kuveyt’e yurt içinde Adana, İzmir, Kayseri, Antalya, Batman, Bodrum, Diyarbakır, Erzincan, Erzurum, Ankara, Elazığ, Gaziantep, Hatay olmak üzere 13, yurt dışında ise Amsterdam, Stokholm, Atina, Barselona, Belgrad, Milan-Bergamo, Bologna, Basel, Budapeşte, Köln, Kopenhag, Brüksel, Moskova, Düsseldorf, St. Etienne/Lyon, Kıbrıs Ercan, Roma, Frankfurt, Cenevre, Bakü, Hamburg, Kharkiv olmak üzere 22, toplamda 35 noktadan bağlantılı uçuruyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika