spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Pegasus’dan %30 indirim fırsatı

Seçtiklerimiz

İstanbul, 7 Haziran 2011 – Gerçekleştirdiği kampanyalar ile havacılık sektöründe “uçmayı kolaylaştıran havayolu” ünvanını gururla taşıyan Pegasus Hava Yolları, Babalar Günü’ne özel indirim kampanyası ile misafirlerini diledikleri noktaya yüzde 30 indirimli uçuruyor.

19 Haziran Babalar Günü’nde  www.flypgs.com internet sitesinden bilet alacak Pegasus misafirleri, 1 Ağustos-31 Ekim 2011 tarihleri arasında yurt içi ve yurt dışında bulunan 46 destinasyon noktasından birine yüzde 30 indirim ile uçabilecekler. Babaları ya da aileleriyle tatile çıkmak veya babalarına güzel bir seyahat hediye etmek isteyenler için Pegasus ‘un yüzde 30 indirim kampanyası kaçırılmayacak bir fırsat.

Pegasus’un 20 ülkede 46 noktaya ulaşan destinasyonlarından seçilebilecek bir noktaya yüzde 30 indirimle seyahat etmek isteyen Pegasus misafirleri; www.flypgs.com internet sitesinden seçtikleri uçuş noktaları ile rezervasyonlarını oluşturduktan sonra “Babalar Günü” butonunu tıklayarak rezervasyonu onayladıklarında, babalarına bu eşsiz hediyeyi sunma imkanına kavuşmuş olacaklar.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika