spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Pegasus,39.00 TL’den uçuruyor

Seçtiklerimiz

Uçmanın kolay yolu Pegasus, yeni yıla müthiş bir kampanya ile ‘merhaba’ dedi. Yolcularına konforlu ve hesaplı uçuş imkanı sunan Pegasus, yeni kampanyası ile yurtiçi ve yurtdışındaki tüm uçuş hatlarına her şey dahil 39.99 TL’den başlayan seferler düzenliyor.

 

Dün itibarıyla başlayan kampanya, Ocak ayı sonuna dek süreceği belirtildi. Global kriz nedeniyle harcamalarında daha ekonomik alternatiflere yönelenler de Pegasus ile güvenli, zamanında ve hesaplı uçmanın keyfini yaşıyor. Yeni yıl sürprizlerine devam eden Pegasus, son kampanyası ile yurtiçi ve yurtdışındaki tüm uçuş noktalarına her şey dahil 39.99 TL’den başlayan fiyatlarla uçma fırsatı sunuyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yer alan kısa süreli Pegasus otoparkını 72 saat süreyle ücretsiz kullanabilen tarifeli iç ve dış hat yolcuları, böylece otopark ücretinden de tasarruf ediyor.

Dün itibarıyla başlayan ve tüm yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda ocak sonuna kadar devam edecek olan kampanya ile Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Malatya, Mardin, Samsun, Trabzon, Van, Amsterdam, Düsseldorf, Kopenhag, Köln, Londra, Lefkoşa, Münih, Stuttgart ve Zürih şimdi çok daha yakın. Kampanyanın biletleri www.flypgs.com’dan temin edilebiliyor

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika