spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Onur Air’den Sevgiler Günü promosyonu

Seçtiklerimiz

13, 14 veya 15 Şubat tarihlerinden birinde Onur Air ile seyahat eden tüm sevgililer 20 Şubat-15 Nisan tarihleri arasında kullanmak üzere iç hat uçak bileti kazanıyor.

       

Onur Air 14 Şubat Sevgiler Günü için bu yıl da sevenleri mutlu edecek bir kampanya düzenledi. Buna göre 13, 14 veya 15 Şubat tarihlerinden herhangi birinde Onur Air ile iç hatlarda uçan ve bay ile bayandan oluşan tüm çiftlere tek yön bedava bilet kazanacak. Sevgililer kazandıkları bu biletleri Onur Air’in 20 Şubat -15 Nisan 2010 tarihleri arasındaki tüm iç hatlar uçuşlarında kullanabilecek. Kampanya Onur Air’in www.onurair.com.tr adresindeki internet sitesinden, (0212) 444 66 87 numaralı çağrı merkezinden veya bilet satış acentelerinden alınan tüm biletlerde geçerli olacak.
       
        Koşullar:
        1. 13-14 veya 15 Şubat tarihlerinden birinde Onur Air ile iç hatlarda uçan ve sadece bay ile bayandan oluşan çiftler tek yön bedava bilet hakkına sahiptir.
        2. Bedava biletler 20 şubat -15 Nisan 2010 tarihleri arasındaki tüm iç hatlar uçuşlarında kullanılabilir. Kampanyadan bedava bilet kazananlar bu tarihler arasında kullanılmayan biletler üzerindeki tüm hakları kaybederler.
        3. Bedava bilet hakkı kazanmak için çiftlerin biletlerini tek PNR üzerinden (tek işlemle bir defada) satın almaları gerekmektedir.
        4. Bedava bilet hakkı kazanan çift ile bu hakkı kullanacakların aynı kişiler olması gerekmektedir.
        5. Bedava bilet hakkı tek yön bilet olarak aynı uçuşta ve her bir kişi için 1 adet olarak geçerlidir, biletler gidiş-dönüş olarak kullanılamaz.
        6. Çiftlerin ücretsiz bilet hakkını kullanmaları için iletişim bilgilerini , gidiş uçuşlarının PNR numaralarını, ücretsiz bilet için talep ettikleri parkuru uçuş tarihinden en az dört gün öncesinden ama her şart altında 28 Şubat 2010 tarihine kadar sevgililergunu@onurair.com.tr adresine yollamaları gerekmektedir.
        7. Kampanya kapsamında hak kazanılan bedava biletler için tarih değişikliği, açığa alma, iptal veya isim değişikliği yapılamayacak.

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika