spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

O meydanların adı THY uçaklarında

Seçtiklerimiz

Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi, 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan hain darbe girişimi sonrasında ülke bütünlüğünün korunması adına sergilediği yaklaşımı taçlandırıyor. Milli havayolu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde tüm vatandaşlarımızın yekvücut halde elde ettiği milli irade zaferini, filosundaki uçaklarda yaşatacak.
 
SALDIRININ SAĞLAM KALELERİ 
 
15 Temmuz gecesi milli iradenin ülke genelindeki en yoğun mücadelelerinin verilip, büyük zafer elde edilen; Beştepe, Saraçhane, Çengelköy, Kavacık, Kazan, Acıbadem, Atışalanı ve Gölbaşı semtlerinin isimleri, filodaki 8 uçağa verilecek. Türk Hava Yolları bu girişimiyle birlikte, tarihinde birçok kez sergilediği milli değerlere olan hassasiyetini bir kez daha vurguladı. 
 
GURUR KAYNAĞI OLMAYI SÜRDÜRECEK 
 
Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi olan THY, hayata geçirdiği çok sayıda yatırım faaliyeti, genişleyen filosu, elde ettiği büyüme rakamları, dünya havayolu trafiğinin merkezi olan İstanbul’daki benzersiz konumu ve kaydettiği önemli başarılarla havacılık sektörünün öncüsü olurken, aziz milletin gurur kaynağı olmayı da sürdürmeyi hedefliyor. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika