spot_img
spot_imgspot_img
11.1 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

Loganair, BA ile Kuzey İngiltere’yi dünyaya bağlıyor

Seçtiklerimiz

British Airways (BA) ile bir kod paylaşım anlaşması yaptığını duyuran Loganair (LM) yolcuları, Kuzey Denizi’ndeki kuzey İngiltere şehirlerine tek bir biletle bağlıyor.

Birleşik Krallık’taki en büyük bölgesel havayolu, Teesside Uluslararası Havalimanı’ndan (MME) bağlantıyı artırmak için British Airways (BA) ile bir kod paylaşım anlaşması yaptığını duyurdu.

Loganair (LM) yolcuları, Kuzey Denizi’ndeki kuzey İngiltere şehirlerine tek bir biletle bağlanabilecek. Anlaşmada, Teesside’ın Londra Heathrow Uluslararası Havalimanı (LHR) üzerinden 84 ülkede 180’den fazla destinasyona bağlanacağını belirtiyor.

Loganair’in BA ile diğer destinasyonlardan mevcut kod paylaşımı anlaşmaları bulunduğu belirtilerek şöyle denildi “Londra Heathrow üzerinden dünyanın geri kalanına bağlanmak isteyen müşterilerimizin, uluslararası seyahatin getirdiği tüm güvenlik ve gönül rahatlığıyla British Airways üzerinden tek bir biletle rezervasyon yaparak bunu yapabilmelerinden çok memnunum” dedi.  Kay Ryan, Loganair’in baş ticari yetkilisi.

Artan sıklığımız, 12 Temmuz’dan itibaren günde 3 uçuş, artık dünya çapında çok daha fazla bağlantının mevcut olduğu anlamına geliyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika