spot_img
spot_imgspot_img
19.3 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Küresel havacılık liderleri Brüksel’de buluşuyor

Seçtiklerimiz

Avrupa’nın önde gelen havayolu CEO’larını, politika belirleyicileri ve küresel havacılık liderleri 29 Mart’ta Brüksel’oe düzenlenen A4E 2023 zirvesinde bir araya geliyor.

Pandemi sonrası, milyonlarca insanın seyahat etmek, yeniden bağlantı kurmak ve kıtada hareket etme özgürlüklerini kucaklamak için tekrar uçağa binmesiyle, havacılığın Avrupalıların yaşamları için ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı.

Bununla birlikte, Avrupa’da Covid salgını, benzeri görülmemiş bir savaş ve gelişen bir ekonomik ortam üzerine kurulu bir kalıcı kriz sürüyor. Avrupa’nın havayolları için zorlu sorular ortaya çıkarıyor.

Bu sorular, özellikle küresel olarak rekabetçi bir pazar bağlamında, önümüzdeki on yılın geri kalanının gidişatını belirleyecektir.Bu yılki Havacılık Zirvesi, yoğun geçen 2022’nin ardından nefesimizi tutmamız ve havayollarının Avrupa’da milyonlarca yolcuyu güvenli bir şekilde taşımaya nasıl geri döndüğünü değerlendirmemiz için bize alan sağlıyor.

A4E 2023 zirvesinde “Bundan sonra nasıl devam edeceğiz ve Avrupa’da güçlü, sürdürülebilir ve rekabetçi bir havayolu endüstrisine sahip olmamızı nasıl sağlayacağız?” sorularına cevaplar aranacak.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika