spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Körfez’in premium hizmeti sunan ilk havayolu

Seçtiklerimiz

DUBAI- Emirates Havayolları, Körfez bölgesinde uçaklarda first, business ve ekonomi sınıfından sonra premium ekonomi ile dördüncü sınıfı getiren ilk havayolu olacak. Asya ve Avrupa’da premium ekonomi hizmeti veren havayollarının sayısı artarken, Londra Aviation Festival’de konuşan Emirates’in CEO’su Tim Clark, premium ekonomi sınıfı kabinleri ciddi olarak düşündüklerini dile getirdi. Emirates ayrıca 3 Ekim’den itibaren özel koltuk rezervasyonlarından da ekstra ücret almaya başlayacak.

 

 
Business ile ekonomi arasında yer alan premium ekonomi sınıfında yolculara daha geniş koltuk aralıkları, daha fazla bagaj hakkı, havalimanında öncelikli hizmetler, daha seçkin ikram sunuluyor.

 

 
THY, Boeing 777-300ER uçaklarını teslim alırken tam yatar business class ile ekonomi arasında yeni bir sınıf tasarımı yapmış, adını da ‘Comfort Class’ koymuştu. Bu sınıfta koltuk oturum düzeni 2+3+2 olarak belirlenmişti. Koltuk aralığı ise 110 santimetreydi. Business class standartlarına yakın ikram yapılıyordu. Ancak yeterli talep göremediği gerekçesiyle THY bu sınıftan vazgeçti, business class’ı büyütmeyi ve ekonomi sınıfında koltuk sayısını arttırmayı tercih etti.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika