spot_img
spot_imgspot_img
18 C
İstanbul
Perşembe, 16 Mayıs 2024

Jin Air’den sıradışı uygulama: Bagaj Dolaplarına Aynalar Takacak

Seçtiklerimiz

Koreli Havayolu Şirketi Jin Air, Bagaj Alanlarını Kontrol Etmek İçin Aynalar Kullanıyor

Jin Air, Bagaj Dolaplarına Aynalar Takıyor

Koreli düşük maliyetli havayolu şirketi Jin Air, Boeing 737-800 ve 900 serisi uçak filosundaki 22 uçağına bagaj dolaplarına aynalar takmayı tamamladı. Şirketin amacı, kabin bakım maliyetlerini azaltmak ve yolcuların el bagajlarını yerleştirmesini kolaylaştırmak ve dönüş sürelerini hızlandırmaktır.

Jeju merkezli şirket, uçaklarının koridorlarında koltukların bakımı için aşırı miktarda para harcadığını fark ettikten sonra bu çalışmayı başlattı. Bu, yolcuların bagajlarını yerleştirebilecekleri bagaj dolaplarını kontrol etmek için koltuk minderlerinin üstüne çıkmaları nedeniyle oluşuyordu. Bu uygulamanın aynı zamanda yolcuların güvenliğini tehlikeye attığı ve etraflarındakilere zarar verebileceği belirtildi.

Aynı zamanda, Komy aynalarını kullanan diğer havayolu şirketleri de bu aynaların, uçağa binmeden önce ve sonra kabin ekibine şüpheli nesneleri erken aşamada tespit etmelerine yardımcı olabileceğini belirtti.

Komy ve Jin Air arasındaki anlaşma sonucunda, Komy, havayolunun 22 Boeing 737NG serisi uçağına ve dört 777’sine aynaları takmak için bir sipariş aldı.

Jin Air, aynaları Kasım 2023’te takmaya başladı ve Şubat 2024’te işlemi tamamladı.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika