spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

İran’dan Türkiye’yi vurma tehdidi

Seçtiklerimiz

Yarı resmi Mehr ajansının haberine göre Besic Günü ve Haftası etkinlikleri çerçevesinde bazı Besic üyelerine hitap eden Hacızade, NATO’nun füze kalkanı projesi çerçevesinde Türkiye’ye kurulan radar üssünü hedef alabilecekleri tehdidini yaptı.
 
Devrim Muhafızları’nın Havacılık Komutanı Hacızade, ABD’nin İsrail için Türkiye’de bir füze radarı konuşlandırmak istediğini, dünya kamuoyunu ve Türk halkını kandırmak için bu füze radarını NATO’ya kurdurmayı amaçladığını öne sürdü. Hacızade, Türk milletinin uyanık bir millet olduğunu vurguladı ve Türk halkının bu komploları engelleyeceğinden emin olduklarını söyledi.
 
Bu füze radarlarının menzilinin 1000 kilometre civarında olduğuna dikkat çeken Hacızade, ABD’nin bir sonraki halkada füze radarını İran’ın güneyinde bir ülkede konuşlandırma peşinde olduğunu belirtti.
 
Bir tehdit durumu söz konusu olduğu takdirde ilk hedeflerinin Türkiye’deki füze radarı olacağına işaret eden Emir Ali Hacızade, daha sonra diğer hedeflere yöneleceklerini ifade etti.
 
"Amerika ve Siyonist Rejim’in şeytanlıklarından dolayı savunma stratejilerimizi açıkladık." diyen Hacızade, "Başkomutan İslami İnkılap Rehberi Ayetullah Hamaney’in emri ile düşman tehditlerine karşı tehdit ile cevap vereceğiz. Düşmanın şeytanlıkları ile savaşmak üzere planlar hazırlandı. Düşmanın askeri harekatı için herhangi bir kaygı taşımıyoruz." dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika