spot_img
spot_imgspot_img
23.9 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Havaş, yer hizmetinde bir ilki başardı

Seçtiklerimiz

Geçmiş dönemlerde Gaziantep Havalimanına gelen yolcuların en büyük sıkıntısının ulaşım olduğunu belirten Havaş Gaziantep İstasyon Müdürü Tansen Koçboğan, "Havaş, havalimanına inen ve uçan bütün uçakların yolcuları için servis uygulaması yapmaktadır.

       

2010 yılında Gaziantep’ten gerçekleştirilen 4 bin 800 uçuşa Havaş yer hizmeti vererek önemli bir ilki başarmıştır" dedi.
         

       

Koçboğan, yaptığı açıklamada, havaalanı ile şehir merkezi arasındaki servis uygulamasıyla yolcuların sıkıntı yaşamadıklarını kaydetti. Koçboğan, "Gaziantep Havalimanına inen tüm uçuşlar için servis düzenlenmektedir.

       

Servislerimiz uçağın inişinden 25 dakika sonra havalimanından şehir merkezine hareket etmektedir. Havalimanından; Gaziantep Havalimanı, Oğuzeli Kavşağı, Et ve Balık Kurumu, Şehreküstü İtfaiyesi, İnönü Caddesi, Şirehan, Devlet Hastanesi, küçük SSK, Öğretmen evi, Havaş şehir ofisi. Şehirmerkezinden; Havaş şehir ofisi, Valilik, kale önü, Şehreküstü itfaiyesi, Et ve Balık Kurumu, Oğuzeli Kavşağı, Gaziantep Havalimanı güzergahı izlenmektedir. Diğer taraftan Gaziantep Havalimanından uçuş yapan bütün uçaklara yer hizmetleri de yine Havaş tarafından verilmektedir.

       

2010 yılı 1 Ocak itibarıyla bu güne kadar toplam 4 bin 800 uçuşa yer hizmetini başarıyla gerçekleştirdik. Havaş diğer illerde olduğu gibi Gaziantep Havalimanında da yolcu hizmetleri, rampa hizmetleri, kargo ve posta hizmetleri, yükkontrol, haberleşme ve uçuş operasyon hizmetleri, temsil, yönetim ve gözetim hizmetlerini başarıyla vermektedir. Yapılan hizmetlerimizden gerek hava yolları şirketleri gerekse vatandaşlarımız çok memnun" diye konuştu.

       

        Personelin sürekli hizmet içi eğitime tabi tutulduğuna dikkat çeken Koçboğan, "Meslek içi eğitim programlarımızla Havaş bünyesinde görev yapan yaklaşım 120 personelimiz sürekli eğitimden geçirilmektedir. Nitelikli hizmet verebilmek için alanımızdaki bütün gelişmeleri yakından takip ediyoruz" dedi.
         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika