spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Havalimanında Suriyeli Gerginliği

Seçtiklerimiz

İstanbul’dan tarifeli uçak seferiyle Antalya’daki kongreye katılmak için gelen bir grup Suriyeli muhalife, aynı uçakta seyahat ettikleri Esad yanlısı bir grup Suriyeli tepki gösterdi. Antalya Havalimanı çıkışında Esad yanlısı Suriyeliler, kongrenin yapılacağı otele götürecek minibüse binmeden önce Devlet Başkanı Esad’ı protesto eden dövizler açan muhalif gruba tepki gösterdi. Olaylar polisin araya girmesiyle büyümeden önlendi.

Esad yanlısı Suriyelilerin havalimanından ayrılmasından sonra muhalif isimler de kongrenin yapıldığı otele geçti. Muhalifler zafer işareti yaparak havalimanından ayrıldı.

ESAD YANLILARI DA TOPLANTI YAPIYOR

Suriye’de Beşar Esad rejimine karşı çıkan ve baskıyı dünya kamuoyuna anlatmak için bir araya gelen eski parlamenterler, yazarlar, gazeteciler, insan hakları savunucuları ve hukukçulardan oluşan muhalifler, yaşanan süreci değerlendirmek amacıyla bugün Antalya’da toplandı. 5 yıldızlı Özkaymak Falez Otel’deki kongre 2 Haziran’da sona erecek. Diğer yandan Esad yanlıların da aynı tarihler için Konyaaltı Sahili’ndeki 5 yıldızlı Porto Bello Otel’de toplandı düzenlediği belirtildi.

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika