spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Havalimanı lojistiğine Scania’dan güvenli çözüm

Seçtiklerimiz

Scania, havaalanı lojistiği ve güvenliğine özel üst yapılı araçlar üretiyor. Scania üst yapılı araçlar; yangın ve kurtarma üst yapılı modelleri ile yüksek güvenilirlik, uzun çalışma süreleri ve performans için seçilen tüm havaalanı operasyon kriterlerini başarıyla yerine getiriyor.
 
Üstün Scania Motor teknolojisi sonucu biyogaz, biyodizel, CNG ve LPG gibi farklı yakıt alternatifli motorlara sahip Scania çekicilere istenen üstyapı kolaylıkla uygulanabiliyor. Kar pulluğu ve catering box takılı Scania çekici ile uçak-terminal arası yolcu taşımacılığında kullanılabilecek Scania otobüsler sorunsuz ve kaliteli hizmet için geliştiriliyor.
 
Scania, destek hizmetleri de dahil olmak üzere müşterilerinden gelen farklı uygulama taleplerine, mümkün olan en iyi çözümü bulmak için çaba gösteriyor. Scania araçları, modüler ürün sistemi sayesinde iş, araç ve çözümlere sınırsız uyum sağlarken, ürün portföyünde bulunan biyogaz, biyodizel, biyoetanol gibi yenilenebilir yakıtlarla çalışan motorlar da dahil olmak üzere, çevreci önceliğini modellerinde de yansıtıyor. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika