spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Havacılık Sektöründe Deneyimli İki Yeni Lider, SAS Yönetimine Katıldı

Seçtiklerimiz

SAS, Küresel Rekabet Sahnesinde Yükselmek İçin Yeni CCO ile Yoluna Devam Ediyor

SAS, Ginger Hughes’ı yeni Chief Transformation Officer (CTO) ve Paul Verhagen’i yeni Chief Commercial Officer (CCO) olarak atadığını duyurdu. Ginger Hughes, SAS’e bir yıldan fazla süren Chapter 11 sürecinde danışmanlık yapmış olan deneyimiyle CTO olarak atanırken, Paul Verhagen, yeni CCO olarak atanmıştır.

Ginger Hughes, dünya genelinde havayolu şirketlerine üç on yıl boyunca danışmanlık yapmış ve stratejik dönüşümleri şekillendirmede, yapılandırma çalışmalarında, uçak temini ve finansmanında, maliyet optimizasyon stratejilerinde, sadakat programlarında ve işbirliği girişimlerinde kilit bir rol oynamıştır. Ginger Hughes, SAS’in başarılı bir dönüşüm yolculuğuna öncülük etmek için büyük bir etken olacaktır.

Paul Verhagen, 25 yıllık yönetici deneyimiyle yeni CCO olarak atanmıştır ve bu süre zarfında Avrupa, Amerika, Karayipler ve Asya’da 11 farklı ülkede çalışmıştır. Verhagen, Iberojet Airlines’ın Başkan Yardımcısı olarak görev yapmış ve Aeromexico’da Global Satış Stratejisi ve Kanallar Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak görev almıştır.

Ayrıca, Air France KLM’de Norveç, Finlandiya ve Baltık Ülkeleri Bölgesi Direktörü olarak da görev yapmıştır.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika