spot_img
spot_imgspot_img
18.2 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

H160’ın ilk leasing müşterisi belli oldu

Seçtiklerimiz

Milestone CEO’su Pat Sheedy, “Bugünkü duyuru ile sipariş defterimizi önümüzdeki yıllarda pazarda önemli bir oyuncu olacağına inandığımız H160 ile geliştirdik. H160, özellikle EMS operasyonlarına hizmet eden bir dizi senaryoda kullanılma fırsatı sunan çok yönlü ve çok görevli bir helikopterdir. Bu, filomuza değerli bir katkı olacak ve hazır olur olmaz hizmete sokmak için operatörlerle şimdiden görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.
 
Airbus Helicopters CEO’su Bruno Even ‘Milestone gibi köklü bir müşterinin Airbus helikopterlerine olan güvenini bir kez daha göstermesinden dolayı gurur duyuyoruz. Yolcu konforu, gelişmiş pilot yardımı veya artan yakıt verimliliği ve basitleştirilmiş bakım eko-sistemi sayesinde oluşan rekabet gücü ile birlikte H160’ın pazara getirdiği inovasyon seviyesinin doğal esnekliği ile birleştiğine inanıyorum” dedi.
 
En son teknolojik yeniliklerin bir araya getirildiği, 68 farklı Airbus helikopter patenti kullanılarak oluşturulan H160 helikopterleri ses azaltıcı Blue Edge bıçakları hem yolculara hem de pilotlara fayda sağlayan mükemmel dış görüşü sayesinde yolculara üstün konfor sağlıyor. Helionix ile arttırılan pilot yardımı ve otomatik özelliklerin yanı sıra uçuş zarfı koruması gibi çığır açan güvenlik özelliklerini içeriyor. Helikopterin kompakt boyutu, hastane helikopter pistlerinin yanı sıra petrol platformlarına iniş için de ek bir avantaj sağlıyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika