spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Gulf Air’den  uçuş ağına üç yeni şehir

Seçtiklerimiz

Bayreyn merkezli Gulf Air, uçuş ağına üç yeni şehri eklemeye hazırlanıyor. Bahreyn Krallığının ulusal havayolu, Suudi Arabistan’ın kutsal şehri Medine, Mısır’da İskenderiye ve Suriye’de Halep’e sefer başlatacağını açıkladı.

       

Gulf Air’in CEO’su Samer Majali yeni açılacak hatlarla ilgili şu biligileri Verdi: “ Kutsal şehir Medine’ye uzun zamandır yoğun bir talep vardı, İskenderiye ve Halep içinse yaz aylarını takip eden dönemlerde sürdürülebilir yoğunlukta talep aldığımız için dönemsel uçuşlarımızı tüm yıl boyunca devam ettireceğiz. Bu şehirlerin mevcut uçuş ağımıza olumlu katkı sağlamasını bekliyoruz.”

       

Samer Majali, ister iş ister tatil isterse dini nedenlerle olsun yolcularına mükemmel bağlantılar vermeyi amaçladıklarını, yeni açılan hatlarda A320 ve lüks Embraer uçaklarını kullanacaklarını söyledi.

       

Medine uçuşları 17 Haziran itibaren haftada 4 uçuşla başlayacak. İskenderiye uçuşları da yine haftada 4 sefer ile 2 Haziran’da start alacak. Haftada 3 sefer düşünülen Halep hattının açılış tarihi ise 15 Haziran

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika