spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Germanwings ile sürpriz tatile hazır olun

Seçtiklerimiz

Avrupa’nin lider düşük tarifeli havayolu şirketi Germanwings’in Blind Booking uygulaması ile yolcular sadece ne zaman seyahat etmek istediklerine karar veriyorlar, şehir ve otel seçimini ise Germanwings’e bırakıyorlar. Germanwings ekibi Blind Booking’i tercih eden ve tatil için nereye gideceklerine henüz karar verememiş olan yolcularına, istedikleri tarih aralığında, havalimanına gelene kadar öğrenemeyecekleri sürpriz bir destinasyona seyahat organize ediyor. 

Havalimanına gelene kadar nereye gideceklerini bilmeyen yolcuları bekleyen sürpriz destinasyonlardan bazıları Barselona, Budapeşte, Londra, Nice, Palma de Mallorca, Roma, Venedik, Viyana, Prag ve Zagrep.

Germanwings’in Blind Booking uygulaması şu an Bonn/ Köln, Stuttgart, Berlin ve Hannover havalimanlarından yapılan seyahatlerde uygulanıyor. Germanwings, İstanbul’dan Köln/Bonn, Stuttgart ve Berlin’e direk, Hannover’a ise Stuttgart’tan aktarmalı olarak uçuşlarını gerçekleştiriyor.

Etiketler: izmir uçak bileti  ,kayseri izmir uçak bileti ,adana izmir uçak bileti ,samsun izmir uçak  bileti ,diyarbakır izmir uçak bileti ,trabzon izmir uçak bileti ,van  izmir uçak bileti ,erzurum izmir uçak bileti ,izmir uçak bileti  fiyatları ,yurtiçi en ucuz uçak bileti ,en ucuz uçak bileti fiyatları  ,istanbula en ucuz uçak bileti ,en ucuz uçak ,en ucuz uçak bilet ,en  ucuz uçak biletleri yurtiçi ,en ucuz uçak biletleri fiyatları ,thy ucuz  uçak bileti ,pegasus ucuz uçak bileti ,iç hat ucuz uçak bileti ,ucuz  uçak bileti pegasus ,adanaya ucuz uçak bileti ,italyaya ucuz uçak bileti  ,ucuz uçak bileti thy ,anadolujet uçak bileti ,enucuz uçak bileti  ,trabzon ankara uçak bileti ,adana antalya uçak bileti ,atlas

Bayram tatilinde nereye gideceğine karar vermemiş yolcular için de bir alternatif oluşturan bu uygulama yolcuların planlı şehir ve iş hayatlarından koparak yeni bir deneyim yaşamasını hedefliyor.

Alman havayolu şirketinin Türkiye’ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, 144 kişilik Airbus A319 ile yapılıyor. İstanbul uçuşlarını Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştiren Germanwings’in avantajlarından yararlanmak isteyenler şirketin internet sitesinden, uluslararası çağrı merkezinden veya Airep ofisinden bayram tatilleri için rezervasyon yaptırabilirler.

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika