spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Germanwings ile Berlin sadece 59 euro

Seçtiklerimiz

İstanbul ve Ankara’dan Berlin Tegel’e haftada 2 kez uçacak olan Germanwings yolcularına uygun fiyatlarla yüksek kalitede hizmet vermeye devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye Almanya arasında haftada 19 uçuş gerçekleştireceğini duyuran Germanwings yeni kış uçuş tarifesine göre Adana’dan Hannover ve Stuttgart’a da seferler düzenleyeceğini açıkladı. Adana’nın yanısıra İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan haftada 2, Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan ise haftada 1 kez Hannover’e uçuş gerçekleştirilecek.

Lufthansa’nın kardeş şirketi ayrıca 9 Kasım itibariyleAnkara- Köln/Bonn arası haftada 1, İstanbul Sabiha Gökçen- Köln/Bonn arası haftada 2 uçuş düzenleyecek. Bir diğer yeni rota ise haftada 1 olmak üzereİstanbul Sabiha Gökçen ve Dortmund arasında olacak.

Yeni Germanwings yolcularına ‘a la carte’ hizmet sunuyor

‘Yeni Germanwings’ konsepti altında yolculara ‘a la carteflying’ (alakart uçuş) hizmeti veren havayolu, yolcuların kendi bireysel ihtiyaçlarına uygun olarak paketlerini oluşturmalarına olanak sağlıyor. Yolcular, dilediklerinde hiçbir ekleme olmaksızın sadece düşük tarifeli uçuşun keyfini sürerken, isterlerse pek çok ekstra hizmeti de uçuş yanında satın alarak yüksek kalitede yolcu deneyimi de yaşayabiliyor.

‘Yeni Germanwings’ yolcularına 3 farklı hizmet paketisunuyor. En iyi ve yüksek kalitedeki ‘Best’ seçeneği özellikle iş seyahati yapan yolcuların tüm ihtiyaçlarını karşılamakla birlikte tatil ve gezi amaçlıseyahat eden yolculara da hitap ediyor. İkinci bir seçenek olan ‘Smart’ seçeneği ise yolculara bazı ek hizmetlersunulan ancak yolcuların diledikleri her hizmeti ekstra olarak eklenebildiğibir seçenek oluyor. Üçüncü ‘Basic’ seçeneği ise yolculara hiçbir ek hizmetolmaksızın sadece düşük tarifeli uçuş sunuyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika