spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Germanwings’den Seyahat Tutkunlarına Hediye

Seçtiklerimiz

Germanwings’in yolcularına sunduğu hediye uçuş kuponu ile sevdiklerinize yılbaşında hediye verebilir, doğum günlerini kutlayabilir veya sevgilinize sürpriz bir hediye verebilirsiniz.

www.germawnings.com sitesinden seçeceğiniz 6 farklı temedan biri ile 20€’dan 200€’ya kadar uçuş kuponu satın alabilir sevdiklerinize istedikleri yere seyahat etme şansı verebilirsiniz. Bu kupon ile tüm uçuşlar dahil olmak üzere bagaj veya koltuk rezervasyonu gibi ek hizmetleri de ödemek mümkün. Ayrıca uçuş kuponunu gönderdiğiniz kişi bu kuponu 3 yıl içinde kullanma hakkına sahip olmakla birlikte kalan bakiyesini başka bir uçuş için de kullanabilecek.

Sevdiklerinize göndereceğiniz uçuş kuponlarını Germanwings’in web sitesinden, kredi kartınız veya geçtiğimiz ay uygulamaya sokulan ‘Paypal’ sistemi ile satın alabilirsiniz.

Seyahat tutkunlarının çok hoşuna gidecek bu uygulama ile sevdiklerinize tatil hediye ederek  sürpriz yapabilirsiniz.

Merkezi Köln’de bulunan ve Türkiye’deki ilk seferini 3 Aralık 2002 tarihinde Köln – İstanbul arasında yapan Germanwings; uygun fiyatlar, kolay erişim ve güvenilirlik ilkelerine dayanan standartları ile iddialı. En önemli prensiplerinden biri de dakiklik olan Germanwings ile uçmak için dünyanın her köşesinden 7 gün 24 saat www.germanwings.com web sitesinden rezervasyon yaptırılabiliyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika