spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Frontier Airlines, 599 Dolara Yolculara Sınırsız Uçuş Ayrıcalığı Tanıyor

Seçtiklerimiz

Frontier Airlines, Yıllık 599 Dolarlık ‘Sınırsız Uçuş’ Aboneliği İle Yolculara Çekici Teklif Sunuyor

Denver merkezli Amerikan havayolu şirketi Frontier Airlines, müşterilere 2024 yılında daha fazla seyahat etme fırsatı sunmak amacıyla cazip bir teklif sunuyor. Havayolu, 599 dolarlık “Go Wild All-You-Can-Fly Annual Pass” adlı bir uçak bileti aboneliği sunuyor.

Bu abonelik, 1 Mayıs 2024 tarihinden 30 Nisan 2025 tarihine kadar olan 12 aylık süre içinde sınırsız uçuş imkanı sağlıyor, ancak belirli tarih kısıtlamaları bulunuyor. 58 günlük belirlenmiş süre içinde seyahat yapmayı sınırlayan bu abonelik, ABD’deki diğer havayollarında bulunmayan bir teklif olma özelliğini taşıyor.

Yolcular, bu abonelikle bütçe havayolu tarafından hizmet verilen 100’den fazla ABD ve uluslararası destinasyona uçabilirler. Ancak, ekstraların (koltuk rezervasyonu, el bagajı ücreti gibi) ödeme gerektiren unsurlar olduğu unutulmamalıdır.

Abonelik, otomatik olarak her yıl yenilenir ve iptal etme tarihinin öncesinde aboneler tarafından iptal edilmezse aynı fiyatla devam eder.

Bu teklif, önceki yıllarda abonelik sahibi olanlar ve zaten havayolunda sezonsal yaz aboneliği bulunan ancak yükseltmeyi düşünen müşterilere sunulmaktadır.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika