spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Facebook Messenger Uçak Hizmeti Sunuyor

Seçtiklerimiz

Facebook Messenger yeni özelliği ile uçak yolculuğunu tercih eden kullanıcılarına yöneliyor. Yeni özellik ile uçak biletinizi Facebook’tan alabilecek, check-in’inizi yapabileceksiniz.

Facebook, Facebook Messenger uygulamasına yenilikler getirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde gizli sohbet uygulamasını kullanıcılara sunacağı açıklayan firma, yeni çözümüyle uçak seyahati tercihlerine yöneliyor.

KLM Havayolları ile birlikte oluşturulan proje kapsamında, Facebook kullanıcıları KLM Havayolları şirketi biletlerini Facebook üzerinden alabiliyorlar.

 
Alınan biletin kontrolünü sağlamak amacıyla, check-in, bilet zamanı gibi tercihler Facebook üzerinden kontrol edilebiliyor.
 
Ayrıca, biletiniz ya da uçağınız ile ilgili bir sorun oluştuğu takdirde müşteri hizmetleri ile diyaloğunuza yine aynı şekilde Facebook Messenger üzerinden kuruyorsunuz. Müşteri hizmetleri bilgilendirmeleri uygulama üzerinden yapıyor.

 
Venture Beat’de yer alan habere göre henüz sadece Hollanda Havayolu Şirketi KLM ile bir bütünleşme içerisine giren Facebook’un, gelecek süreçte diğer firmalarla bir ortaklığa adım atıp atmayacağı merak konusu.
 
 


İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika