spot_img
spot_imgspot_img
12.9 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Etiyopya Havayolları, tamamen aşılanmış uçuş ekibiyle uçuşlarına başladı

Seçtiklerimiz

Addis Ababa Afrika’nın en büyük taşıyıcısı olan Etiyopya Havayolları Grubu, yolcularını pandemiye karşı güvende tutmak için, COVID-19’a karşı tamamen aşılanmış uçuş ekibiyle uçuşlarına başladı.

Etiyopya Havayolları Grubu CEO’su Bay Tewolde GebreMariam, “Tamamen aşılanmış mürettebatla, uçuşları icra etmekten memnuniyet duyuyoruz – çalışanlarımızın ve müşterilerimizin sağlık güvenliğini korumada önemli bir adım. İş, herhangi bir sebeple ve turistik amaçla seyahat eden yolcuların dünya çapında aşılamanın güveniyle desteklenmesi bizi cesaretlendiriyor.

Pandemi başladığından beri, personelimizin ve yolcularımızın güvenliğini sağlamak için çok sıkı çalışmaya odaklandık ve bu, devam eden taahhüdümüzün bir başka kanıtıdır.

Çalışanlarımız ve paydaşlarımız için 37.000’den fazla aşı satın aldık ve ithal ettik. ‘’ Etiyopya Havayolları, kendi test ve izolasyon merkezinin açılması ve diğerlerinin yanı sıra operasyonunun dijitalleştirilmesi de dahil olmak üzere, COVID-19 ihtiyati tedbirlerini titizlikle uygulamaktadır.

Dünya çapında temel tıbbi malzeme ve aşıları taşıyarak ve mahsur kalan insanların evlerine tahliyelerini sağlayarak pandemi ile mücadelede ön saflarda yer aldı.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika