spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Etihad Airways’ten Moda Dünyasına Büyük Destek

Seçtiklerimiz

Birleşik Arap Emirlikleri’nin Ulusal Havayolu Şirketi Etihad Airways New York Moda Haftası’nda Jimmy Choo işbirliği ile başlattığı desteğini resmi havayolu sponsorluğunu üstlendiği Londra Moda Haftası’nda da başarıyla devam ettirerek moda endüstrisindeki varlığının kalıcı olacağını göstermiş oldu. 

 

 
Etkinlikler kapsamında moda ve seyahat arasındaki ilişkiyi anlatmak için düzenlenen sergi büyük ilgi gördü ve lüks seyahat hizmetinin öncüsü olan Etihad Airways’in yaratıcı tasarım dünyasına verdiği destek, moda dünyasının önde gelen isimlerinden övgü dolu yorumlar aldı.
 
 
Nisan 2016’da WME | IMG ile yapılan anlaşmayla birlikte havayolu, moda endüstrisi ile yapacağı uzun dönem iş birliğini duyurmuştu. Yıllık 17 etkinliği Karaca yeni sezonda alışveriş severlere sürpriz fırsatlar sunuyor.
 
Yıllık 17 etkinliği kapsayan sponsorluk ilişkisinin son durağı olan Londra’dan önce Mumbai Lakmé Moda Haftası ve New York Moda Haftası’nda başarılı işlere imza atan Etihad Airways in bir sonraki durağı ise 21-26 Eylül Milano Moda Haftası. Birleşik Krallık uçuşlarına Haziran 2015’te başlayan Etihad Airways Londra Heathrow, Manchester ve yakın zamanda başlayan Edinburg’a günde altı sefer olmak üzere direk uçuş gerçekleştiriyor.
 
Havayolu’nun Londra uçuşlarında servis veren A380 uçağı, dünyada bir ilk olan üç odalı The Residence kabini ile ön plana çıkıyor. Londra Heathrow ve Manchester Havaalanı’nda bulunan Premium Lounge’lar ise konuklarına lüks ve konforu
birlikte sunuyor.
 
 
Facebook‘ta @etihad.airways, Instagram’da @EtihadAirways hesapları ve
#RunwayToRunway etiketi üzerinden Etihad Airways Londra Moda Haftası
etkinliklerine göz atabilirsiniz
 
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika