spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Estonian Air, Rus Turistleri Estonya'ya Çekiyor

Seçtiklerimiz

Haber Merkezi @ Air News Times

 

Estonian Air, Rus Turistleri Estonya’ya Çekiyor


Estonian Air : Yeni yılı ve kış tatillerini fırsat bilerek  Turistlerin tatillerini Estonya’da geçirme fırsatını tanıyor  ve Estonya’ya giden Rus turistlerin sayısını arttırmayı amaçlıyor. Yeni yıl ve Kış sezonu için İki ayrı kampanya amaçlıyor. İki kampanyanın da amacı turistlerin ilgisini çekecek; Kültürel etkinlikler ,gezi programları ve gurme mutfağı…..


Estonian Air, Moskova ve Tallinn, ve, Petersburg ve Tallinn arasında hızlı ve uygun uçuş sunuyor. Rusya sürekli büyüyor ve Estonya için önemli bir piyasa kaynağı. Geçen sene, Estonya’da ortalama olarak 2.5 gün harcayan ve 2008’de ülkeyi ziyaret eden en büyük ulusal grup olan 82,000 Rus turist Estonya otellerinde kaldı. Geçen sene Rusya’dan gelen turist sayısı %46 arttı. Artış, biraz daha alt seviyede olsa da, bu yılın ilk yarısında devam etti.


Estonian Air’in Ticari Başkan Yardımcısı Rauno Parras ‘Estonian Air, Moskova ve Tallinn arasında yıllardır uçuşlar gerçekleştiriyor ama Tallinn ve St Petersburg arasındaki direkt uçuşlar Rus piyasasında oldukça yeni ve sürekli hatırlatılmaya ihtiyacı olan bir haber. Böyle kampanyaların çok önemli olduğunu düşünüyoruz: bir yanda, bir tatili geçirmek ve bizim ülkemizde bir tatil için, diğer yanda Estonya’ya uygun seyahat yolları için fırsatlar sunuyor’ dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika