spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

En istekli Golfsevere tatil Etihad’tan hediye

Seçtiklerimiz

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad; Tourism Queensland, Hyatt Regency Coolum Golf Club ve Hamilton Island Golf Club işbirliğiyle düzenlediği yarışmayla altı golfsevere Avusturalya’da unutamayacakları bir golf tatili yapma fırsatı sunuyor.

       

Dünyanın her köşesinden Etihad Golf Kulübü üyelerine açık olan yarışmada katılımcıların, hayatta karşılarına bir kez çıkabilecek bu tatil fırsatını neden istediklerini anlatan kısa bir videoyu youtube internet sitesine yükledikten sonra www.etihadgolfclub.com adresine videolarının linkini ve diğer bilgilerini kaydettirmeleri gerekiyor. 

       

Videoları en iyi seçilen golfseverler, Etihad Havayolları’yla Brisbane’e uçtuktan sonra Sunshine Coast’ta bulunan Coolum’a gidecek ve Avusturalya PGA Şampiyonası’na ev sahipliği yapan Hyatt Regency Coolum Resort’ta konaklayacak. Kazananlar, Coolum’da geçirecekleri iki günün ardından Whitsunday Adaları’ndaki Hamilton Adası’na geçecek. Konukların yolculukları Tourism Queensland, Etihad Golf Club ve Etihad Havayolları tarafından kaydedilecek.

       

Tourism Queensland’in, 2009 yılında gerçekleştirdiği ve tüm dünyada büyük ilgi gören  “Düyanın En İyi İşi” kampanyası üzerine tasarlanan yarışmaya katılım 17 Ocak 2011 tarihine kadar devam edecek. Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgi www.etihadguest.com ve www.etihadgolfclub.com sitelerinde  yer alıyor.

       

Etihad Golf Kulübü Hakkında

       

Ödüllü sadakat programı Etihad Guest’in, çok özel golf etkinlikleri, hizmetleri ve fırsatları sunan kulübü Etihad Golf Kulübü üyeleri Etihad destinasyonunda yer alan ülkelerdeki dünyanın önde gelen golf sahalarında oynama şansı buluyor. Etihad Guest Golf Kulübü; Abu Dabi, Dubai ve Londra gibi noktalarda üyelerin katılabileceği resmi kulüp turnuvaları düzenleyerek, dünyanın en ünlü golf eğitmenlerinden Claude Harmon eşliğinde online eğitim veriyor. Öte yandan kulübün üyeleri çeşitli golf ürünlerinde özel indirimlerden yararlanabiliyor.

       

Etihad Guest Hakkında

       

2006 yılının Ağustos ayında kurulan Etihad Guest, şu anda bir milyondan fazla üyeye sahip. Etihad Guest, mil biriktirme ve bu milleri hem uçuş sırasında hem de Etihad’ın 200’den fazla ortağının ürünlerinden faydalanma yoluyla harcama olanağı sunuyor.

       

Hyatt Regency Coolum Golf Club Hakkında

       

Hyatt Regency Golf Club, Avusturalya PGA Şampiyonası’nın ev sahipliğini yapıyor. Sunshine Coast’ta bulunan 72 par ve 6137 metrelik bu golf sahası Pasifik Okyanusu’nun muhteşem manzarası, iklimi ve harika doğasıyla dikkat çekiyor. Ayrıntılı bilgi www.coolum.regency.hyatt.com adresindeki internet sitesinde bulunabiliyor.

       

Hamilton Island Golf Club Hakkında

       

Avusturalya’daki Great Barrier Reef’de bulunan Hamilton Adası, dünyanın en huzurlu yerlerinden biri olma özelliği taşıyor. Whitsunday’de yer alan 74 adanın en büyüklerinden biri olan Hamilton’ın çevresi turkuvaz rengi okyanus, kayalıklar, bitki ve hayvan türleriyle çevrili. Daha fazla bilgi için www.hamiltonislandgolfclub.com.au sitesi ziyaret edilebiliyor.

       

Etihad Havayolları Hakkında

       

Etihad Havayolları, Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti olan Abu Dabi merkezli ulusal bir havayolu şirketidir. Etihad şu anda Orta Doğu, Avrupa, Kuzey Amerika, Afrika ve Asya’da 65’in üzerinde noktaya uçuş gerçekleştiriyor. Daha detaylı bilgiye şirketin www.etihad.com adresindeki web sitesinden ulaşılabiliyor.

       

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika