spot_img
spot_imgspot_img
19.3 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Emirates ve United, ABD Bağlantısını Artırmak için Ortak Uçuşlara Başladı

Seçtiklerimiz

Emirates ve United, ABD Bağlantısını Artırmak için Ortak Uçuşlara Başladı

Emirates ve United, Emirates yolcularının ABD’de daha fazla noktaya daha kolay erişmesini sağlamak için uçuş ortaklığı başlattı. Emirates yolcuları artık ülkenin en büyük üç iş merkezi olan Chicago, Houston ve San Francisco’ya seyahat ederek United’ın gerçekleştirdiği seferlerle ABD’deki pek çok noktaya kolayca bağlantı yapabilecekler.

Ortaklığın başlamasıyla birlikte, ABD’ye seyahat eden Emirates yolcuları artık üç aktarma noktası üzerinden United’ın ABD’deki uçuş ağında yer alan 150’den fazla şehre ulaşabilecekler.

Aynı şekilde, Dubai’ye ve Dubai aktarmalı olarak diğer uçuş noktalarına seyahat planı yapan ABD’deki Emirates yolcuları da çok sayıda seçeneğe sahip olacak ve United seferlerini kullanarak Chicago, Houston veya San Francisco üzerinden Emirates’in Dubai  uçuşlarına kolayca bağlantı yapabilecekler. ABD’den seyahat edecek yolcular; Ortadoğu, Afrika, Orta Asya ve Hint Yarımadası’ndaki pek çok nokta dâhil Emirates’in Dubai aktarmalı kapsamlı uçuş ağından faydalanarak dünyaya açılacaklar.

Yolcular uçuşlarda Emirates’in ödüllü hizmetlerinden ve anlaşma kapsamında yer alan bir dizi elverişli seyahat avantajından yararlanabilecekler. Emirates’in ortak uçuşlarında seyahat eden yolcular tüm seyahatlerini tek biletle planlayabilir, havayolunun bagaj hakkından yararlanabilir ve nihai varış noktasına kadar kolay bagaj check-in işlemlerinden faydalanabilirler.

Emirates ayrıca Skywards üyelerine United’ın dünya çapındaki uçuş ağı kapsamında gerçekleştirilen tüm uçuşlardan mil kazanma ve bu milleri harcama imkânı tanıyor.

Ortaklık kapsamında; Atlanta, Austin, Denver, Minneapolis ve Phoenix gibi Emirates aktarma noktalarından ulaşılabilen bir dizi popüler uçuş noktası yer alıyor. Detroit gibi uçuş noktalarına seyahat planı yapan Emirates yolcuları Dubai’den Chicago veya Houston’a direkt uçuş gerçekleştirerek United’a ait bir seferle kolayca nihai varış noktasına bağlantı yapabilir ve uçuş avantajlarından kolaylıkla yararlanabilirler. Yurt içi şehirlerden oluşan geniş bir uçuş ağına kolay erişim ve üç merkezden birinden bağlantı imkânıyla, karşılıklı avantajlar ABD’den Dubai’ye seyahat etmek için Emirates seferlerini kullanan yolcuları da kapsıyor.

Emirates Ticari İşler Başkanı Adnan Kazım konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu: “United ile bu tarihi ortaklığı başlatarak ABD’deki varlığımızı önemli ölçüde genişletmiş olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. United’ın Amerika Kıtası’ndaki geniş uçuş ağı dünyanın dört bir yanındaki yolcularımıza daha fazla seçenek sunmamıza ve artık yurt içinde 150’den fazla noktayı kapsayan daha geniş bir uçuş ağına kolay bir şekilde bağlantı yapabilecek olan tatil, aile/arkadaş ziyareti, iş gezisi amaçlı yolcular ve öğrenciler dâhil çeşitli segmentlerden gelen talebi karşılamamıza yardımcı olacak.”

Emirates ve United, yolcuların ABD dışında Amerika Kıtası’nda daha fazla varış noktasına kolayca erişmesini sağlayan bir ortak uçuş anlaşmasına da imza attı. Emirates yolcuları; Kanada, Meksika, Karayipler ve Orta ve Güney Amerika’daki onlarca uçuş noktasından birini tercih ederek tek biletli uçuş programı kolaylığı ve üç merkez (Chicago, Houston ve San Francisco) üzerinden kolay bağlantı gibi imkânlara sahip olacaklar.

Emirates hâlihazırda Dubai’deki merkezinden ABD’deki 12 şehre ek olarak Kanada, Meksika, Brezilya ve Arjantin’de beş uçuş noktasına sefer gerçekleştiriyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika