spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Emirates’ten Dubai yolcularına çok özel fiyatlar

Seçtiklerimiz

Dubai yolcularına özel fırsat

       

Dubai merkezli uluslararası havayolu Emirates, Dubai’ye yolculuk edecek yolcularını çok özel fiyat seçenekleriyle buluşturuyor.

       

DUBAI -Dubai merkezli uluslararası havayolu Emirates, Dubai"ye yolculuk edecek yolcularını çok özel fiyat seçenekleriyle buluşturuyor. 

       

        Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates, İstanbul-Dubai hattında ekonomi sınıfı yolcularına çok özel bilet fiyatları sunuyor.

       

        Emirates ile 30 Nisan 2010 tarihine kadar satın alınan Dubai ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bileti 310 Avro"dan başlıyor. Fiyatlara tüm vergiler ve harçlar dahildir. Bu bileti 1 Nisan- 30 Haziran tarihleri arasında kullanabilirsiniz.

       

        Ortadoğu"nun iş ve eğlence merkezi olan Dubai dünyanın en çekici seyahat merkezlerinden biri olarak değerlendiriliyor.Yakınlığı, sıcak iklimi ve birbirinden lüks otelleri ile ülkemizde de favori tatil destinasyonları arasında gösterilen Dubai aynı zamanda dünyaca ünlü birçok markaya ev sahipliği yapan alış veris merkezleri ve çocuklar icin sunduğu birbirinden eğlenceli alternatifler ile de dikkat çekiyor.
        Renkli gece hayatı, harika yapıtları ve birbirinden farklı aktiviteleriyle tatilcilerin gözdesi olan Dubai, dünyanın üçüncü büyük kayak merkezi Ski Dubai, yelken şeklindeki dünyanın ilk yedi yıldızlı oteli Burj Al Arab ve dünyanın en yüksek gökdeleni Burç Halife gibi yapıtları ile görenleri bir kez daha kendine hayran bırakıyor.
        Şehirde panoromik tura çıkmak isteyenler Dubai Creek"te düzenlenen tekne turlarına katılarak ultra modern gökdelenleri seyredebilirler.

       

        Uçakiçi yenilikleri ile adından her zaman söz ettiren Emirates"in ödüllü binden fazla kanala sahip uçak içi eğlence sistemi, ice (bilgi, iletişim, eğlence), ile yolculuklarınızın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. ice eğlence sisteminde, çeşitli oyun kanalları ve film arşivi de mevcut. Ayrıca yolculuk boyunca havayolunun TV kanallarını izleyebilir, film arşivinden yararlanabilir ya da bilgisayar oyunları oynayabilirsiniz.

       

 
        Emirates, İstanbul – Dubai hattında, çoğunlukla uzun menzilli uçuşlarda tercih edilen, üstün teknolojiye sahip ve geniş gövdeli Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor. Ortalama filo yaşı 5 yıl olan Emirates, 145 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, İstanbul"dan gerçekleştirdiği 11 uçuş ile yolcularını 60"ın üzerinde ülkede 100"i aşkın noktaya taşıyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika