spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Emirates'ten Dubai'ye çok özel fiyatlar

Seçtiklerimiz

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emırates, İstanbul-Dubai hattında ekonomi sınıfı yolcularına çok özel bilet fiyatları sunuyor.

Emırates ile 30 Kasım 2009 tarihine kadar Dubai'ye ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bileti 299 Avro'dan başlıyor. Fiyatlara tüm vergiler ve harçlar dahil…

Kışa girmeye hazırlandığımız bu günlerde güneşin ve denizin tadını çıkarmak için en yakın ve en çekici noktalardan biri olan Dubai'ye Emirates Havayolu'nun özel fiyatları ile gitmek şimdi çok daha kolay. Yakınlığı, sıcak iklimi ve birbirinden lüks otelleri ile ülkemizde de favori tatil destinasyonları arasında gösterilen Dubai aynı zamanda dünyaca ünlü birçok markaya ev sahipliği yapan alış veris merkezleri ve cocuklar icin sundugu birbirinden eglenceli alternatifler ile de dikkat çekiyor.

Dubai'de farkli maceralar yaşamak isteyen ziyaretçiler ise çölde ay ışığında düzenlenen geleneksel barbekü eğlencelerine katılabilir, deve sırtında çölde gezebilir ya da çöl safarilerine katılarak birbirinden heyecanli anılarla bu muazzam şehirden ayrılabilirler.

Uçak içi yenilikleri ile adından her zaman söz ettiren Emırates'in ödüllü binden fazla kanala sahip uçak içi eğlence sistemi, ice (bilgi, iletişim, eğlence), ile yolculuklarınızın nasıl geçtiğini anlamayacaksiniz. ice eğlence sisteminde, çeşitli oyun kanalları ve film arşivi de mevcut. Ayrıca yolculuk boyunca havayolunun TV kanallarını izleyebilir, film arşivinden yararlanabilir ya da bilgisayar oyunları oynayabilirsiniz.

Emırates Havayolu, İstanbul – Dubai arasında Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor. Ortalama filo yaşı 5 yıl olan Emırates, 138 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan Emırates, İstanbul'dan gerçekleştirdiği 11 uçuş ile yolcularını 60'ın üzerinde ülkede 101 noktaya taşıyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika