spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Emirates SkyCargo’nun Çiçekli Festival Jesti

Seçtiklerimiz

Emirates SkyCargo’nun Boeing 777 ‘GÜL’ kargosu, Çin Sevgililer Günü ve Happy Onem’in Hint festivalini özel doğumlarla işaretledi.
 
Dubai merkezli taşıyıcı GÜL sembollü Emirates SkyCargo Çin Sevgililer Günü olarak bilinen münasebetiyle Qixi festivali gününde, 28 Ağustos erken saatlerinde Şangay’ın Pudong Uluslararası havalimanına geldi. 
 
Uçaklardaki gül çıkartması, Dubai’de, bu yılın Şubat ayında Sevgililer Günü’nde açıldı ve Emirates SkyCargo’nun global çiçekçilik sektöründeki rolünü vurguladı.

Emirates SkyCargo GÜL sembollü uçağı O günden bu yana, uçak altı kıtada yaklaşık 50 destinasyona uçtu. Altı ayda, uçaklar 400’den fazla uçuş gerçekleştirdi ve çiçekler ve diğer bozulabilir ürünler, ilaçlar, atlar, arabalar ve genel kargo dahil 20.000 tonu aşkın kargo taşıdı. 

Dubai’deki "Rosie" ayrıca, Emirates SkyCargo tarafından Güney Hindistan’ın Onam festivalini kutlamak üzere düzenlediği bir girişimde yer aldı. Festival, Kerala eyaletinde yaşayanların yanı sıra Ortadoğu bölgesinde yaşayan bir milyondan fazla kişi tarafından kutlanmaktadır. 

 
Emirates SkyCargo, her yıl Onam’a Meyve ve sebze taşır ve bunlar ‘Onam Sadhya’ adlı geleneksel şenlikli ziyafeti hazırlamak için kullanılır.  
 
Hindistan’dan getirilen çiçekler, karmaşık ve renkli çiçek düzenlemeleri olan ve Onam şenliklerinin ayrılmaz bir parçası olan geleneksel ‘Onam Pookalams’ da da kullanılmaktadır. Emirates SkyCargo’daki personel tarafından, hava kargo taşıyıcısının bölgedeki gurbetçilere nasıl ev tadında yardımcı olduğunun altını çizmek için özel bir ‘Onam Pookalam’ kondu. 
 
Ağustos 2017 yılının ilk üç haftasında, Emirates SkyCargo, Hindistan’dan yaklaşık 2,200 ton meyve ve sebze nakletti ve 1,700 tona yakın olan bölgenin Orta Doğu bölgesindeki çeşitli yerlere nakledildiği bildirildi. Emirates SkyCargo, sıcaklığa ve zamana duyarlı meyve ve sebzeleri de içeren bozulmamış ürünler için özel nakliye çözümleri sunmaktadır. 
 
Emirates SkyCargo, 13 B777F ve bir Boeing 747-400ERF filosunu işletiyor.

@ AirNewsTimes – ANT

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika