spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Emirates Holidays ile Dubai’ye  Özel Fiyatlarla Seyahat Fırsatı

Seçtiklerimiz

Emirates Holidays, Dubai’ye özel düzenlediği kampanya ile seyahat severlere unutulmaz deneyimler yaşatmaya devam ediyor. Kişi başı 565 Avro’dan başlayan fiyatlarla sunulan tatil paketleri, ticaretin ve turizmin başkenti Dubai’de 4 ve 5 yıldızlı otellerde konaklamayı içeriyor.

5 yıldızlı Ritz Carlton DIFC, Grand Hyatt, The West in Dubai, Atlantis ve Armani otellerinde delüks odalarda kahvaltı dâhil konaklama, transferler ve ekonomi sınıfı uçak biletini içeren paket fiyatı, iki kişilik odada kişi başı 637 Avro ile 769 Avro arasında değişiyor.

4 yıldızlı Four Points Sheraton Shk Zayd Yolu, Qamarden ve Al Manzil otellerinde klasik ve standart odalarda kahvaltı dâhil konaklama, transferler ve ekonomi sınıfı uçak biletini içeren paketlerde ise 2 kişilik odada kişi başı fiyatlar 465 Avro ile 515 Avro arasında değişiyor.

Emirates Holidays ile Dubai’de unutulmaz 4 gün geçirmek isteyenleri çağıran tatil paketine ek olarak akşam yemeğinin dâhil olduğu safari turunun fiyatı kişi başı 69 Avro, Dhow Cruise’de akşam yemeğinin fiyatı ise 58 Avro olarak sunuluyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika